Voimistelijan ura loppui karmivaan loukkaantumiseen: Samantha Cerion molemmat polvet menivät sijoiltaan ja jalat murtuivat.

VIDEO: Voimistelijan ura loppui karmivaan loukkaantumiseen – molemmat jalat poikki

Yhdysvaltalaisen voimistelijan ura loppui karmivaan loukkaantumiseen, kun hänen alastulonsa epäonnistui pahasti kaksoisvoltin jälkeen.

Urheilu antaa parhaimmillaan valtaisia elämyksiä sekä urheilijalle itselleen että katsojille.

Samalla urheilu pitää aina sisällään myös kortin kääntöpuolen: valtaisia pettymyksiä, kyyneleitä ja aina välillä – valitettavasti – uran päättäviä loukkaantumisia.

Yhdysvaltalaisvoimistelija Samantha Cerion kohdalla ollaan valitettavasti edellä mainituista kategorioista siinä viimeisessä.

Alabamassa sijaitsevaa Auburnin yliopistoa edustanut Cerio nimittäin epäonnistui, viime perjantaina, permannolla pahemman kerran kaksoisvoltin alastulossaan. Cerion molemmat jalat taipuivat pahasti yli ja sen seurauksena hänen molemmat polvensa menivät sijoiltaan ja lisäksi molemmat jalat murtuivat.

Cerio itse ilmoitti uransa päättymisestä Instagram-tilillään.

– 18 vuoden jälkeen ripustan lämsäni (voimistelijoiden käyttämät käsisuojat) naulakkoon ja jätän magnesiumit taakseni. En voisi olla ylpeäni siitä, millaisen ihmisen voimistelu on minusta tehnyt. Se on opettanut minulle kovaa työtä, nöyryyttä, tinkimättömyyttä ja omistautumista – vain muutamia mainitakseni.

– Se on asettanut minulle sellaisia haasteita ja esteitä, joita en olisi koskaan voinut kuvitella kohtaavani, ja ne ovat testanneet minua ihmisenä. Urani ei päättynyt haluamallani tavalla, mutta mikään ei koskaan mene täysin suunnitelmien mukaan.

HUOM!
VIDEO EI HERKIMMILLE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=CR3oqr1yx38

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa