schedule 26 elokuun 2019 - 06:42
person Joonas Eriksson

Zlatan huimassa vireessä MLS-liigassa – takoi Los Angelesin derbyssä 15 minuuttiin kaksi maalia. Kamppailu päättyi loppujen lopuksi 3-3-tasapeliin.

37-vuotias Zlatan Ibrahimovic jatkaa huikeita otteitaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelattavassa MLS-liigassa.

Ruotsalaistähti on taituroinut viimeiseen kolmeen otteluun yhteensä huimat kuusi maalia.

Haluatko suosikkijoukkueesi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Viimeisimmät kaksi osumaa tuli varhain maanantai-aamuna, kun Los Angeles FC isännöi Los Angeles Galaxya Banc of California Stadionilla.

Avausmaali syntyi jo toisella peliminuutilla. Zlatan sai loistosyötön huikean esityön tehneeltä Cristian Pavonilta, joka syötti Zlatanin läpi ja hyökkääjä viimeisteli maalin tarkasti oikeaan alakulmaan.

Seuraavaa Zlatanin osumaa ei jouduttu odottelemaan, kuin vajaa 13 minuuttia. Favio Alvarez antoi upean syötön puolen kentän kohdilta ja supertähti otti pallon taidokkaasti haltuun suoraan ilmasta, harhautti maalivahdin ja iski ottelun toisen osumansa.

Los Angeles FC:n Latif Blessing osui avauspuoliskolla kahdesti ja Zlatanin ensimmäisen maalin syöttäjä Pavon onnistui 16. peliminuutilla. Tauolle mentiin vieraiden johtaessa 3-2.

53. peliminuutilla MLS:n maalipörssiä johtava Carlos Vela tasoitti ottelun 3-3:een.

Lopputulokseksi derbystä jäi lukemat 3-3.

Zlatan on maalipörssin toisella sijalla Jose Martinezin kanssa, molemmilla pelaajilla on 22 maalia tehtynä. Ensimmäisellä sijalla on Carlos Vela, joka on takonut tällä kaudella 27 osumaa.