Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Zlatan Ibrahimovic kävi käsiksi maalivahtiin – tuomittiin pelikieltoon

Zlatan Ibrahimovic kävi käsiksi maalivahtiin.

Zlatan Ibrahimovic kävi käsiksi maalivahtiin lauantaina 11.5 LA Galaxyn ja New York Cityn välisessä ottelussa – kurinpitolautakunta on tehnyt päätöksensä.

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on saanut MLS:n kurinpitolautakunnalta reilu viikko sitten tapahtuneesta kahden ottelun mittaisen pelikiellon.

New York Cityn maalivahti Sean Johnson tönäisi hieman ruotsalaista, jonka seurauksena Ibrahimovic päätti näyttää jälleen, että häntä ei noin vain tuuppailla ja tarttui Johnsonia kurkusta.

NORDICBET – JÄÄKIEKON MM-KISAT 2019

NÄET NYT KAIKKI 64 MM-OTTELUA ILMAISEKSI!

Los Angeles Galaxyn maalitykiltä jää väliin pelikiellon takia ensi yön ottelu Colorado Rapidsia vastaan sekä ensi perjantain ja lauantain välisenä yönä pelattava vierasottelu Orlando Cityä vastaan.

Tilanne joka sattui ottelun 86. peliminuutilla sai tietysti aikaan monenlaisia mielipiteitä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Zlatan on esillä näissä merkeissä. Noin kuukausi sitten hänellä oli ongelmia Real Salt Lake -puolustaja Nedum Onuohan kanssa.

37-vuotias ruotsalaistähti on kuluvalla kaudella pelannut 12 ottelua ja iskenyt niissä joukkueelleen yhdeksän maalia – yhdeksällä maalilla hän sijoittuu maalipörssin toiselle sijalle.

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista