Seuraa meitä

Ajankohtaista

Miten tämä voi olla mahdollista? Rene Fasel myönsi videojärjestelmän huonouden Ylelle

IIHF-pomo Rene Fasel myönsi videojärjestelmän huonouden Suomessa pelatuissa naisten MM-kisoissa ja se saattoi viedä Naisleijonilta historian ensimmäisen mestaruuden.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton, IIHF:n, päällikkö Rene Fasel myönsi Ylelle videojärjestelmän huonouden, mikä saattoi viedä Naisleijonilta maailmanmestaruuden.

Espoossa pelatut naisten MM-kisat päättyivät kaaokseen, kun Suomelta hylättiin MM-finaalin jatkoerässä voittomaali ja lopulta Yhdysvallat voitti maailmanmestaruuden rangaistuslaukauskilpailussa.

Kaikkein voimakkaimmin syyt on saanut niskaansa ottelussa videotuomarina toiminut Manuela Gröger-Schneider.

Totuus on kuitenkin se, että myös IIHF:n on kannettava vastuunsa asiassa, sillä liiton pomona toimiva Rene Fasel kertoi finaalin jälkeen, Ylelle antamassaan haastattelussa, kisoissa käytössä olleen videojärjestelmän olleen heikko.

– Se kesti liian kauan, myönnän. Meidän täytyy arvioida tilannetta jälkeenpäin. Vaikutti siltä, että videojärjestelmä ei ole kovin hyvä.

Luonnollisesti Fasel yritti pestä kuitenkin omat kätensä puhtaaksi, vaikka vastuu on loppujen lopuksi viime kädessä hänen.

– Minä vasta saavuin tänne (finaaliin), joten en tiedä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista