Zlatan Ibrahimovic lyttäsi MLS:n ja nimenomaan sarjajärjestelmän.

Zlatan Ibrahimovic lyttäsi MLS:n – “Koko systeemi on täyttä p*skaa”

Zlatan Ibrahimovic lyttäsi MLS:n: Los Angeles Galaxyn ruotsalaistähti ei arvosta MLS:n sarjajärjestelmää tippaakaan, vaan kritisoi sitä voimakkaasti.

MLS:n niin sanottu runkosarja on vielä käynnissä ja pudotuspeleihin on aikaa hieman yli kaksi kuukautta, mutta Los Angeles Galaxyn Zlatan Ibrahimovic on jo nyt avannut sanaisen arkkunsa MLS:n sarjajärjestelmän osalta.

– Koko systeemi on minun mielestäni täyttä p*skaa, tällä kaudella 16 MLS-ottelussa peräti 13 maalia iskenyt ruotsalainen tokaisi suoraan toimittajille Los Angelesissa.

37-vuotiaan hyökkääjän edustama Galaxy on tällä hetkellä äärimmäisen tasaisessa MLS:n Läntisessä konferenssissa viidennellä sijalla ja etenemässä pudotuspeleihin, joihin selviytyy molemmista konferensseista seitsemän joukkuetta – yhteensä siis 14.

Galaxy on peräti peräti 18 pistettä koko MLS:ää johtavaa Los Angeles FC:tä perässä ja Euroopan huippusarjoissa käytettävällä systeemillä Galaxyn mestaruusmahdollisuudet olisivat jo käytännössä ottaen menneet. Mutta se ei kuitenkaan Zlatania kiinnosta, vaan hän tarkastelee kokonaiskuvaa.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

– Miten voit oppia oikeanlaisen mentaliteetin, jos sinun täytyy ainoastaan selviytyä pudotuspeleihin? Sinun täytyy vain voittaa pudotuspelit ja se on siinä. Normaalisti jokaisen ottelun tulos merkitsee, mutta täällä selviydyt seitsemäntenä pudotuspeleihin ja jos voitat ne, olet mestari.

– Minulla on tietynlainen mentaliteetti joka päivä, mutta miten luot täällä pelaajille sellaisen mentaaliteetin, jossa tulee olla varpaillaan 24 tuntia päivässä? Se on todella vaikeaa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa