Zürich Lions täynnä NHL-supertähtiä? NHL:n tilanteelle nuorten RFA-pelaajien osalta irvaileva twiitti naurattaa.

Zürich Lions täynnä NHL-supertähtiä? Irvaileva twiitti naurattaa!

Zürich Lions täynnä NHL-supertähtiä? NHL:n sopimustilanteille irvaileva twiitti sveitsiläisseuran fantasia-kokoonpanosta naurattaa sosiaalisessa mediassa.

Kuten kaikki NHL:ää edes jollain tasolla seuraavat varsin hyvin tietävät, maailman kovimman kiekkoliigan kirkkaimmista nuorista supertähdistä on edelleen ilman jatkosopimusta, vaikka kauden alkuun on vain muutama viikko.

Sopimuksettomien pelaajien joukkoon kuuluu muun muassa Mitch Marnerin, Mikko Rantasen, Charlie McAvoyn, Brayden Pointin ja Patrik Laineen kaltaisia nimiä.

Näistä edellä mainituista nimistä Marner on yhdistetty sveitsiläisseura Zürich Lionsiin, johon hänen edustajat ovat olleet jo yhteydessä; myös muita pelaajia on viety huhuissa Lions-paitaan. Ja, kuten tiedossa on, jatkosopimuksen syntyminen Marnerin ja Toronto Maple Leafsin välillä on kaukana toteutumisestaan (lue uutinen täältä).

Sveitsin liiga on aina toiminut melkoisena houkuttimena NHL-pelaajille: NHL-työsulkujen aikaan moni supertähti on suunnannut pelaamaan alppimaahan ja Auston Matthews vietti puolestaan vuoden nimenomaan Zürichissä, ennen kuin hänet varattiin NHL:ään.

Nyt Twitterissä leviääkin varsin humoristinen twiitti siitä, millaiselta Lionsin pelaajarosteri tulee näyttämään: mukana ovat kaikki nimekkäimmät rajoitetut vapaat agentit, joista jokaisen täytyy päästä yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta nykyisen NHL-seuransa kanssa tai tulla kaupatuksi muualle joulukuun 1. päivään mennessä, sillä muutoin he eivät saa pelata NHL:ssä kaudella 2019-2020.

Kasassa on aika perhanan kova nippu:

Tietenkään kyse ei ole totuudesta, vaan humoorilla veistelystä, joka osuu ja uppoaa keskellä tätä NHL:n surkuhupaisaa tilannetta nuorten supertähtiensä suhteen.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa