Seuraa meitä

Ajankohtaista

Iso yllätys – Windigo tiputti jättiturnauksen suosikin

Iso yllätys! Windigo tiputti turnauksen suosikin jättiturnauksessa

Windigo tiputti jättiturnauksen suosikin torstaina pelatussa ottelussa. World Electronic Sports Games 2018 on käynnissä 890.00 dollarin palkintopotin kanssa. MIBR lähti turnaukseen ennakkosuosikkina, mutta matka päättyi jo puolivälierässä bulgarialaista Windigoa vastaan.

World Electronic Sports Games 2018 tiedot:

Aikataulu: 11.3.2019-17.3.2019.

Palkintopotti: $890,000.

Peli: Counter-Strike: Global Offensive

Sijainti: Chongqing, Kiina

Ensimmäinen kartta oli Windigo Gamingin valitsema Dust2. Vaikka Windigo voitti pistoolikierroksen, niin MIBR otti ensimmäisen puoliskon 7-8. Bulgarialaiset voittivat myös toisen pistoolikierroksen ja siitä alkoi Windigon show. MIBR ei saanut yhtään kierrosta ct-puolella ja Windigo voitti 16-8.

Toinen kartta oli brasilialaisten valitsema Train. MIBR aloitti hurjasti 0-5 johdolla kartan vaikeammalla puolella. Windigo yritti laittaa vastaan, mutta 6-9 ensimmäisellä puolella oli liikaa. Windigo ei saanut comebackia tehtyä ja MIBR voitti kartan 8-16.

Ratkaisevassa kartassa nähtiin yllätys. Windigo voitti ensimmäisen puoliskon 12-3 ja kaikki näytti loistavalta. Toisen pistoolikierroksen avulla joukkue pääsi 14-3 tilanteeseen. MIBR aloitti huikean comebackin ja sitä kesti 15-13 asti. Lopulta Windgo Gaming sai suljettua pelin ja teki yhden suurimmista yllätyksistä turnauksessa.

20-vuotias Valentin “poizon” Vasilev loisti ottelussa. Marcelo “coldzera” David yritti tehdä kaikkensa 64 tapolla, mutta kantaminen ei riittänyt voittoon.

Seuraava ottelu Windigo Gamingilla on ranskalaista G2 vastaan. Ottelu pelataan lauantaina. Toisessa välierässä kohtaavat ruotsalainen fnatic ja puolalainen AGO

 

Lue myös:
ENCE kutsuttiin Brasiliassa pelattavaan CS-turnaukseen – myöhemmin joukkue perui jättiturnaukseen osallistumisen

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista