Seuraa meitä

Ajankohtaista

F1: Onko Kimi Räikkönen kauden jokaisessa kisassa Antonio Giovinazzia nopeampi?

Onko Kimi Räikkönen kauden jokaisessa kisassa Antonio Giovinazzia nopeampi?

Onko Kimi Räikkönen kauden jokaisessa kisassa Antonio Giovinazzia nopeampi? Toistaiseksi Kimi on päihittänyt tallikaverinsa joka kilpailussa.

Vedonlyöntiyhtiö Betsafen 24.5.-19 julkaisema tiedote:

“Kimi Räikkönen oli varsin tyytyväisen oloinen Alfa Romeonsa suorituskykyyn Monacon torstain harjoituksissa. Barcelonan vaikeudet tuntuvat olevan taaksejääneitä.

Räikkönen ajaa Monacossa jo uransa 300. F1-viikonlopun. Alfa Romeon tiedotteessa Jäämiehen suhtautuminen merkkipaaluun on vähemmän yllättävä.

– Kaikki puhuvat siitä, mutta itse olen kiinnostuneempi suorituskyvystämme. Barcelonan testit [kisan jälkeen] olivat tärkeitä, jotta ymmärsimme ongelmamme paremmin.

Kokenut suomalainen on päihittänyt tallikaverinsa Antonio Giovinazzin kauden tähän mennessä jokaisessa eli viidessä osakilpailussa. MM-pisteet ovat Räikkösen eduksi 13-0. Vedonlyöntiyhtiö Betsafe on luonut lisäjännitystä Kimi-fanien kauteen avaamalla erikoiskohteen: Mikäli Räikkönen sijoittuu jokaisessa kisassa Giovinazzin edelle, saavat veikkaajat rahansa takaisin 9,5-kertaisesti.

Merkkimestaruuden kannalta jännitettävää on enää harvinaisen vähän, kun kaudesta on ajettu vasta alle neljännes. Täydet viisi kaksoisvoittoa kaahannut Mercedes näyttää etenevän vastustamattomaan mestaruuteen, ja sen kerroin onkin enää 1.05.

Myös Monacossa voittajatalli näyttäisi etukäteen selvältä: Lewis Hamiltonin voittokerroin on 1.90, Valtteri Bottaksen 3.00 ja Max Verstappenin 4.25.”

Kimi Räikkönen päihittää tallikaverinsa kauden jokaisessa osakilpailussa – lyö vetoa huippukertoimella 9,50:

  1. Siirry Betsafen sivuille alla olevasta linkistä.
  2. Kohteen löydät Vedonlyönti > Formula 1
  3. Löydät myös Monacon GP:n kertoimet samasta paikasta
SIIRRY BETSAFEN SIVUILLE TÄSTÄ!

Lue myös: KUVA: F1-talli julkaisi huvittavan kuvan Räikkösestä – Jäämies lataa: “Olen kiinnostuneempi suorituskyvystäni”

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista