Jarmo Kekäläinen

Jarmo Kekäläinen myönsi olevansa ärsyyntynyt – “Osoittaa kunnioituksen puutetta”

Jarmo Kekäläinen myönsi olevansa ärsyyntynyt ihmisiä kohtaan, jotka epäilevät Columbus Blue Jacketsia kesällä tapahtuneiden muutosten myötä.

Viime kaudella ensimmäistä kertaa historiansa aikana pudotuspelien toiselle kierrokselle edennyt Columbus Blue Jackets menetti kesän aikana isoja nimiä, kun sekä Sergei Bobrovsky, Artemi Panarin, Matt Duchene että Ryan Dzingel jättivät seuran.

Lähtijöiden myötä monet ovat tyrmänneet ohiolaisseuran mahdollisuudet menestykseen, kuten myös seuran viime kaudella tekemät ratkaisut: vaikka Bobrovskyn ja Panarinin lähtö oli käytännössä ottaen satavarmaa, päätti Blue Jackets siitä huolimatta pitää heistä kiinni ja lisäksi vahvisti joukkuetta juuri Duchenella ja Dzingelillä, joiden uskottiin jo siirron tapahtuessa niin ikään vaihtavan maisemaa kesän aikana.

Kekäläinen totesi kesällä antamassaan haastattelussa (lue uutinen täältä), että epäilijät tuovat vain lisämotivaatiota joukkueelle, mutta nyt hän vaikuttaa olevan vahvasti kyllästynyt jatkuviin epäilyihin joukkueensa suhteen.

– Ollakseni rehellinen, olen hieman ärsyyntynyt epäilijöille, koska se osoittaa kunnioituksen puutetta (pelaajistomme) ydinryhmäämme kohtaan, joka on tuonut meille sen kaiken menestyksen viimeisten kolmen vuoden aikana, Kekäläinen paalutti seuran verkkosivuilla julkaistulla videolla.

– Muistaakseni ainoastaan neljällä joukkueella on enemmän voittoja runkosarjassa kuin meillä (kyseisellä ajanjaksolla) ja me keräsimme esimerkiksi 108 pistettä runkosarjassa ennen kuin Panarin siirtyi tänne.

– Olen siis hieman tuohtunut asiasta ja kyllästynyt puhumaan asiasta, mutta me tulemme yllättämään monet ihmiset näiden nuorten pelaajien toimesta, jotka nousevat joukkueeseen.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa