schedule 4 syyskuun 2019 - 20:55
person Joonas Eriksson

SKA Pietari kahden maalin takaa voittoon. Joukkueen kuuma suomalaisnimi Jori Lehterä syötti ottelun avausmaalin ja onnistui myös maalinteossa.

SKA Pietarin rivehin tällä kaudella tullut Jori Lehterä avasi pistetilinsä ja takoi Traktor Tsheljabinskia vastaan tehot 1+1.

Avausmaali syntyi ensimmäisessä erässä ajassa 12:34, kun SKA Pietarin Vladimir Tkachev pisti joukkueensa  1-0-johtoon. Lehterä toimi maalin syöttäjänä.

Haluatko suosikkiseurasi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Ensimmäinen kaksikymppinen mentiin avausmaalin jälkeen maaleitta, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Traktor Tsheljabinski takoi toisessa erässä 15 minuutin  aikana  kolme maalia ja karkasi jo kahden maalin päähän. SKA Pietari päätti silti ryhdistäytyä ja joukkue iski 20 sekunnin aikana tasoihin. 3-3-tasoitus maalista vastasi Lehterä, joka yllätti rannelaukauksella Traktorin maalivahti Pyotr Kochetkovin.

Päätöserän kakskymppisen aikana ei maaleja nähty ja kamppailu eteni jatkoajalle. Pelikelloa oli ehtinyt  kulua vain hieman  alle kaksi minuuttia, kun SKA Pietarin Sergei Plotnikov täräytti joukkueensa 4-3-voittoon.