Mighty Ducks -leffat julkaistaan elokuvien sijaan Disneyn omana sarjana ja päävalmentaja Gordon Bombayta näyttelee - totta kai - Emilio Estevez.

KUVA: Mighty Ducks -elokuvat julkaistaankin sarjana – tuttu kasvo valmentajana!

Jokainen meistä muistaa varmasti Mighty Ducks -leffat, jotka lukeutuvat niihin kaikkein legendaarisimpiin jääkiekkoelokuviin; nyt jatkoa tulee sarjan muodossa.

Viime vuoden loppupuolella oli puhetta, että Disney julkaisee uudet nykypäivän versiot kulttiaseman saavuttaneista Mighty Ducks -elokuvista.

Nyt tuotannosta on kuitenkin selvinnyt lisää yksityiskohtia: luvassa ei ole elokuvia, vaan kymmenen jaksoa sisällään pitävä sarja.

Kaikkia miellyttänee se fakta, että Emilio Estevez tekee paluun valmentaja Gordon Bombayn roolissa.

– Kerran Duck, aina Duck, Estevez hehkutti Disneyn tiedotteessa.

– 25 vuoden jälkeen olen innoissani saadessani kiristää jälleen luistimennauhat, vetää päävalmentaja Bombayn takin niskaani ja päästessäni näyttelemään jälleen tätä legendaarista hahmoa Mighty Ducksin jatko-osissa.

Sarja tulee siis sijoittumaan nykypäivään, mutta tällä kertaa Mighty Ducks tulee olemaan se “pahisjoukkue”, josta Bombayn poika tullaan potkimaan pihalle; hän ei toisin sanoen mahdu Mighty Ducks -joukkueeseen. Tämä muuttaakin tarinan täydelliseksi vastakohdaksi sille, mihin 1990-luvulla julkaistut elokuvat perustuivat.

Tämän jälkeen Bombay perustaa poikansa kanssa oman joukkueen, johon kasataan myös kaikki muut “hylkiöt” – aivan kuten elokuvissa.

Tämä monien odottama sarja tullaan julkaiseman Disney+ striimauspalvelussa, jonka on määrä rantautua Suomeen tulevana kesänä; jokainen näiden kulttileffojen fani pääsee siis näkemään halutessaan myös tämän uuden tuotannon.

Tietoja Mighty Ducks -tuotannosta paljasti niistä vihiä saanut TV Linen Michael Ausiello.

Disney on myös julkaissut valokuvia meneillään olevista sarjan kuvauksista:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa