Ben Bloodilta jäätävä tylytys turkulaisseuralle.

TPS kuittaili Ässille ruoasta – Ben Bloodilta jäätävä tylytys turkulaisseuralle!

TPS kuittaili Ässien tarjoamasta ruoasta, mutta sai nopeasti nenilleen: Ben Bloodilta jäätävä tylytys turkulaisseuralle, joka muistetaan varmasti vielä viikon päästä.

Ben Blood nostatti pienimuotoisen kohun pari päivää sitten, kun hän postasi Twitter-tililleen kuvan Tappara-pelaajille Porin Ässiä vastaan pelatun ottelun jälkeen tarjotusta varsin epämääräisestä mössöstä, jota kai ruoaksikin kutsutaan, ja kommentoi asiaa kuvan yhteydessä seuraavasti.

– Meillä on kolme peliä tällä viikolla ja haluan pitää huolen, ettei tätä tapahdu enää uudelleen. Minulla on yksinkertaisia, edullisia, helppoja ja maukkaita ruokareseptejä, joten toivon todella Liigan ottavan minuun yhteyttä. Haluan auttaa teitä tarjoamaan pelaajille sen ravinnon, jonka he ansaitsevat.

Bloodin postauksen jälkeen Porin Ässät pahoitteli tapahtunutta (lue uutinen täältä) ja sittemmin lusikkansa samaan soppaan sotki TPS.

Turkulaisseura päätti kuittailla Ässien suuntaan, ja hieman myös Bloodille, mutta aiemmin urallaan porilaisseuraa edustanut yhdysvaltalaispeluri hiljensi jäätävällä kommentillaan turkulaiset (kannattaa kiinnittää huomiota myös käytössä olleeseen hashtagiin.

– Kiitos sanoistanne! Jos lupaan raivata tieni pelaavaan kokoonpanoon, lupaatteko te, että paikan päällä on faneja?

Eikä siinä vielä kaikki: mukaan tähän sotkuun lähti myös Rauman Lukko, joten lähestulkoon koko länsirannikko on aktivoitunut Bloodin kommenttien myötä.

Bloodin edustama Tappara kohtaa tänään Lukon Raumalla ja viikon päästä tamperelaisseura matkaa TPS:n vieraaksi.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa