KooKoo vahvistuu pohjoisamerikkalaisella hyökkääjällä. Kouvolalainen seura tiedotti asiasta ennen puolta päivää keskiviikkona.

KooKoo vahvistuu pohjoisamerikkalaisella hyökkääjällä!

KooKoo vahvistuu pohjoisamerikkalaisella hyökkääjällä. Kouvolalainen seura tiedotti asiasta ennen puolta päivää keskiviikkona.

Liigassa pelaava Kouvolan KooKoo voimistaa joukkuettaan Kanadan Kyle Platzerilla.  24-vuotias keskushyökkääjä pelasi viime kauden Florida Everbladesin riveissä ECHL:ssä. Tehopisteitä syntyi 54 ottelussa 24+33.

KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen arvioi Kyle Platzerin klassiseksi taitokeskushyökkääjäksi, jonka vahvuudet tukevat sentteripeliä.

– Hänellä on hyvä pelikäsitys, jonka ansiosta syötöt ja tarjonnat ovat oikea-aikaisia. Hän sijoittuu oikein ja reagoi hyvin suunnanmuutoksiin, joten hänellä on hyvä pohja onnistua myös isossa kaukalossa.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Platzer varattiin Edmonton Oilersiin kesällä 2013 varaustilaisuudessa neljännellä kierroksella ja kaikkiaan 96. pelaajana.

– Kyle on pelannut Edmontonin organisaatiossa NHL-tulokassopimuksen läpi. Nyt hän on erittäin innoissaan mahdollisuudesta siirtyä Liigaan kehittymään edelleen pelaajana, urheilujohtaja Kultanen sanoo.

Ennen viime kautta Platzer pelasi kolme kautta AHL-joukkue Bakersfield Condorsissa. Yhteensä AHL-ottelu kokemusta tuli 147:n ottelun verran, joissa hän takoi yhteensä tehot 17+26=43.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

 

Jaa