Huikea vuoden 2009 Liigakarsinnan Ässät-Sport ottelusarjan seitsemäs peli näytetään tänään TV:ssä!

TV auki: Telia näyttää vuoden 2009 Liigakarsinnan Ässät-Sport!

Telia TV näyttää keskiviikkona kertakaikkisen huikean vuoden 2009 Liigakarsinnan Ässät-Sport ottelusarjan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Tällä hetkellä meidän jokaisen tulisi nauttia todellisesta urheilun superhuumasta, siis normaaleissa olosuhteissa.

Suomalaisissa urheilusarjoissa meneillään olisivat pudotuspelit, jalkapallokaudet Euroopassa lähenisivät huipennostaan, huuma Huuhkajien ympärillä vain kasvaisi kasvamistaan ja Tokion olympialaisiinkaan ei olisi enää niin kovinkaan pitkä matka.

Koronaviruspandemian vuoksi meiltä jää kuitenkin kaikki tämä väliin, ja vaikka osa kesken jääneistä seurajoukkuekausista jatkettaisiin vielä loppuun, fiilis ei ole millään enää se sama.

Luonnollisesti kausien keskeytyminen on ollut kova pala paitsi seuroille, myös televisioyhtiöille, jotka elävät hankkimistaan TV-oikeuksistaan ja sitä kautta katsojistaan. Nyt myös näille yhtiöille on jäänyt luu käteen kuluvan kevään osalta ja tulevaa on vaikea ennustaa.

Lukuisat kanavat Suomessa ovatkin turvautuneet nostalgisten urheilutapahtumien esittämiseen.

Telia TV näyttää keskiviikkona yhden kaikkien aikojen nostalgisimmista ottelusarjoista, mitä tulee kotimaiseen jääkiekkoon – tai tarkemmin sanottuna yhden ottelun sieltä: vuoden 2009 Liigakarsinnan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun Porin Ässien ja Vaasan Sportin välillä.

Ottelu alkaa kello 17:00.

Jokainen varmasti muistaa tuon 11 vuoden takaisen ottelusarjan ennen kaikkea huikeana osoituksena siitä, miksi Liigakarsinnoista ei olisi tullut koskaan luopua, ja lisäksi taisteluparista Juhani Tamminen & Alpo Suhonen.

On siis huikea päästä jälleen näkemään tämä huipennus, joskin jääkiekon ystävälle olisi eittämättä maistunut erinomaisesti tuon koko ottelusarjan näyttäminen pelkän yhden ottelun sijaan.

EDIT [30.03.2020, 17:13]: Peli näytetään keskiviikkona, ei tänään, kuten uutisessa aiemmin luki!

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa