Tomi Haula arvostelee rajusti P-Amerikan agenttitoimintaa ja paljastaa muun muassa, että rapakon toisella puolen lähestytään jo kymmenvuotiaita pelaajia.

VIDEO: Tomi Haula arvostelee rajusti P-Amerikan agenttitoimintaa – “Sairasta, tsekkaa pelaajia kymmenvuotiaina”

Tomi Haula arvostelee rajusti P-Amerikan agenttitoimintaa Urheiluvedot.com:n haastattelussa ja keskustelee ylipäätään nuorten pelaajien tilanteesta.

Tomi Haulalla, jonka poika Erik Haula pelaa NHL-seura Vegas Golden Knightsissa, on valtaisa tietopankki jääkiekosta.

Hän on toiminut muun muassa Porin Ässien junioriorganisaation managerina ja löytänyt seuraan aikanaan muun muassa Leo Komarovin ja Joonas Kemppaisen. Nykyisin hänellä on valtaisa kontaktiverkosto ympäri jääkiekkoilevan maailman, sillä hän toimii pelaaja-agenttina.

MEILLÄ MYÖS PIKKUPRINTTI KESTÄÄ PÄIVÄNVALON!

KOSKA SUOMALAINEN KYLLÄ HAISTAA PASKAPUHEEN!

Haulan asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Vili Saarijärvi, Sebastian Repo, Kasimir Kaskisuo sekä Eeli Tolvanen ja luonnollisesti hänellä on ollut iso rooli poikansa Erikin tiellä NHL-pelaajaksi.

Tomi Haula istui alas, ja Urheiluvedot.com:n haastateltavaksi, kertoen muun muassa siitä, millaista agenttitoiminta on. Hän avasi myös Pohjois-Amerikan tilannetta kovin sanoin.

– Se on ihan sairasta. Nythän me ollaan sellaisessa tilanteessa, että ne alkaa tsekkaa pelaajia kymmenen vanhana ja parhailla 12-vuotiailla on jo heittämällä agentit.

– Eihän nää pojat siitä mitään ymmärrä ja mitään välitä, mutta mä oon enemmänkin huolissani siitä, että kuinka sekaisin ne vanhemmat on siellä.

Tomi Haulan haastattelu julkaistaan neljän videon muodossa – voit katsoa ensimmäisen osan alapuolelta:

Seuraava osa julkaistaan huomenna, perjantaina.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa