Isä Tomi Haula paljastaa Urheiluvedot.com:n haastattelussa, että nykyisin NHL-seura Vegas Golden Knightsissa pelaavan Erik Haulan reitti jääkiekkoilijana valittiin jo 12-vuotiaana.

VIDEO: Tomi Haula paljastaa – Erik Haulan reitti jääkiekkoilijana valittiin jo 12-vuotiaana!

Pelaaja-agenttina toimiva Tomi Haula paljasti Urheiluvedot.com:lle, että hänen poikansa Erik Haulan reitti jääkiekkoilijana valittiin jo 12-vuotiaana.

Lähes poikkeuksetta jokaisella jääkiekkoa pelanneella on eittämällä ollut jossain vaiheessa unelmana pelata joko Liigassa, maajoukkuessa, NHL:ssä tai kaikissa näistä.

Reitin rakentaminen näiden unelmien saavuttamiseen on tärkeää jo nuoressa iässä, eikä ole millään tasolla sattumaa, että esimerkiksi Erik Haula pelaa nykyisin NHL-seura Vegas Golden Knightsissa ja tienaa kautta kohden mukavat 2,75 miljoonaa dollaria.

Isä Tomi Haula nimittäin paljastaa, että Erikin reitti jääkiekkoilijana, kohti unelmaa NHL-ammattilaisuudesta, rakennettiin jo 12-vuotiaana. Taustalla vaikutti myös Tomin omat kokemukset urheilun parissa sekä potentiaali tehdä Erikille urheilusta ammatti.

– Mä olen urheillut tietysti koko pienen ikäni: ensiksi mä pelasin jalkapalloa 16-17-vuotiaaksi saakka ja sitten mä hyppäsin jenkkifutiksen pariin. Jääkiekkoon mä en ikinä oikein päässyt mukaan, koska mä asuin maalla, ei ollu halleja ja muutettiin kaupunkiin niin myöhään, että alkoi jäädä vähän jalalla jälkeen; mä en oikein nelosketjun kaveri ollut koskaan, Tomi Haula aloittaa pohjustuksensa.

MEILLÄ MYÖS PIKKUPRINTTI KESTÄÄ PÄIVÄNVALON!

KOSKA SUOMALAINEN KYLLÄ HAISTAA PASKAPUHEEN!

– Jenkkifutista mä pelasin pitkään ja valmensin sitä. Sitten mulle syntyi poika, Erik, ja mä tiesin tietysti, että Suomessa on yksi urheilulaji, missä voi tehdä itselleen ammatin.

– Sitten mä aloin sitä Erikin reittiä rakentamaan ja itse asiassa 12-vuotiaana me päätettiin jo se reitti, mihin hän tulee lähtemään. Silloin tehtiin sellainen ratkaisu, että College-maailma on sitä, mitä voitaisiin lähteä hakemaan ja systemaattisesti painettiin sitä kohti ja se juttu meni hyvin.

Nykyisin Haula rakentaa pelaajana-agenttina samankaltaista reittiä myös muille suomalaispelaajille, joille se tuntuu oikealta vaihtoehdolta.

Tomi Haulan haastattelu on julkaistu neljässä osassa: tässä vajaan neljän minuutin mittaisessa viimeisessä osassa hän puhuu omasta työstään ja kertoo muun muassa, mikä hänen ammatissaan on kaikkein palkitsevinta.

Voit katsoa tämän neljännen, ja viimeisen, osan kokonaisuudessaan alapuolelta:

Aiemmin julkaisut osat:

VIDEO: Tomi Haula arvostelee rajusti P-Amerikan agenttitoimintaa – “Sairasta, tsekkaa pelaajia kymmenvuotiaina”

VIDEO: Isä Tomi Haula paljastaa syyt Erik Haulan erilaiselle reitille NHL:ään!

VIDEO: Tomi Haula paaluttaa – “Suomalaisessa jääkiekossa yksi murheenkryyni”

Tomi Haulan edustaman Puck Agency Finlandin sivuille pääset täältä.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa