Tomi Haula paaluttaa Mestiksen olevan suomalaisen jääkiekon murheenkryyni, etenkin junioreiden näkökulmasta katsottuna.

VIDEO: Tomi Haula paaluttaa – “Suomalaisessa jääkiekossa yksi murheenkryyni”

Pelaaja-agenttina toimiva Tomi Haula paaluttaa, Urheiluvedot.com:n haastattelussa, että suomalaisessa jääkiekossa on yksi murheenkryyni: Mestis.

Tomi Haula, jonka poika Erik Haula pelaa NHL-seura Vegas Golden Knightsissa, on päässyt vuosien varrella seuraamaan jääkiekkoa todella monelta kantilta, joten hän eittämättä tietää, mistä hän puhuu.

Haula näkee suomalaisen juniorijääkiekon olevan tällä hetkellä todella hyvissä kantimissa, kuten myös Liigan tason, mistä erinomaisena esimerkkinä toimii Leijonien Slovakiassa voittama maailmanmestaruus, mutta yksi huoleenaihe hänellä kuitenkin on suomalaisen jääkiekon suhteen.

– Kokonaiskuva on erinomaisen hyvä. Meillä on ainoastaan yksi murheenkryyni tällä hetkellä suomalaisessa jääkiekossa ja se on SM-liigan alla toimiva Mestis, jolla ei ole valitettavasti rahaa.

MEILLÄ MYÖS PIKKUPRINTTI KESTÄÄ PÄIVÄNVALON!

KOSKA SUOMALAINEN KYLLÄ HAISTAA PASKAPUHEEN!

– Seuroilla ei ole rahaa tehdä sitä niin ammattimaisesti kuin sitä pitäisi tehdä ja silloin meillä jää ehkä junnujen ja Liigan väliin pieni “käppi” – varsinkin niille pojille, jotka ei pääse sinne suoraan.

Tomi Haulan haastattelu julkaistaan neljässä osassa: tässä reippaan viiden minuutin mittaisessa kolmannessa osassa hän puhuu suomalaisen jääkiekon nykytilasta ylipäätään sekä erityisesti juniori-ikäisten pelaajien asemasta.

Voit katsoa tämän kolmannen osan kokonaisuudessaan alapuolelta:

Viimeinen osa julkaistaan huomenna, sunnuntaina.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa