UV: Aiomme Perustaa Ruotsiin Ison Lehden - "Leijonien Ihailu Ajanhukkaa"

Aiomme Perustaa Ruotsiin Ison Lehden – “Leijonien Ihailu Ajanhukkaa”

Urheiluvedot tiedottaa: aiomme perustaa Ruotsiin ison lehden, sillä koemme erityisesti Leijonien jatkuvan ihailun olevan ajanhaaskausta.

Urheiluvedot.com:n hallitus päätti, ettemme ota tänä vuonna osaa aprillipäivään.

Sen sijaan halusimme käyttää huhtikuun 1. päivän oikein toden teolla hyväksemme.

Tiedotamme seuraavassa uuden perustamamme sivuston ruotsalaisen toimituspäällikkömme Foter Persbergin johdolla seuraavaa:

Aiomme Perustaa Ruotsiin Ison Lehden – “Leijonien Ihailu Ajanhukkaa”

“Olemme analysoineet ja kartoittaneet viime aikoina laajalti sekä Suomen että Ruotsin markkinoita. Sitä kautta olemme todenneet, että jatkuva Leijonien ja ylipäätään Suomen jääkiekkomaajoukkueiden ihailu on silkkaa ajanhaaskausta, eikä se tuota mitään muuta kuin lisää suihkulähteissä uivia suomalaisia.

Tekemiemme yksityiskohtaisten analyysien perusteella olemme todenneet, että nyt katseet on suunnattava tänne lännen puolelle ja aiomme perustaa Ruotsiin isoin panostuksin lehden, joka keskittyy pääosin Tre Kronorista uutisointiin.

Suomalaista jääkiekkoa, ja etenkään sen lippulaivaa eli Leijonia, ei tulla uudessa julkaisussa mainitsemaan kuin pakon sanelemana.”

Tässä vielä Urheiluvetojen uuden markkinointivastaavan, Suts Mandinin, kommentit:

“Koemme, että Tre Kronor olisi voittanut esimerkiksi viime kevään jääkiekon MM-kisoissa maailmanmestaruuden, mikäli Leijonat ei olisi saanut jalkeille täysin ylivertaista NHL-nimimiehiä pursunnutta MM-kisajoukkuetta. Tällainen asetelma oli täysin epäreilu ja siitäkin huolimatta Leijonat onnistui kaatamaan Tre Kronorin vasta jatkoajalla.

Näemme samalla, että mestaruusjuhlat olisivat olleet Ruotsissa sekä asiallisemmat että siveellisemmät ja kaikenlainen turhanpäiväinen alasti riekkuminen olisi jäänyt pois.

Näiden edellä mainittujen asioiden myötä emme halua mainita Leijonia julkaisumme sisällössä. Tämä on myös markkinointi, sillä maailmanmestaruuden pysyminen Suomessa kahtena vuotena putkeen on jo ihan liikaa.”

Uusi täysin ruotsinkielinen sivusto, joka kulkee nimellä NejFörLeijonat.se, julkaistaan melkoisen sattuman seurauksena juuri aprillipäivänä.

Persberg ja Mandin peräänkuuluttavat kuitenkin yhteen ääneen, ettei kyse ole aprillipilasta.

“Tämä on yhtä totta kuin Tre Kronorin ylivertaisuus jääkiekossa.”

Samalla Leijonista uutisointi lakkautuu vaiheittain myös Urheiluvedot.com:n puolella.

Urheiluvedot.com Twitterissä:
@Urheiluveto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa