Vireillä on loistava kansalaisaloite: Jääkiekon MM-finaalin jälkeinen päivä kansalliseksi pyhäpäiväksi!

Allekirjoita huikea kansalaisaloite: Jääkiekon MM-finaalin jälkeinen päivä kansalliseksi pyhäpäiväksi!

Nyt jokaisella on mahdollista allekirjoittaa erittäin tärkeä kansalaisaloite: jääkiekon MM-finaalin jälkeinen päivä kansalliseksi pyhäpäiväksi!

Kun Leijonat voitti historiansa kolmannen maailmanmestaruuden Bratislavassa sunnuntai-iltana, jokainen meistä jääkiekon ystävistä voinee myöntää toivoneensa, että kyseessä olisi ollut lauantai.

Juhlajalkaa alkoi vipattaa siihen malliin, että sitä joutui käydä sisäistä jaakobinpainia tasapainotellessaan sunnuntain juhlien ja maanantaisen työpäivän välillä.

Nyt vireillä onkin kansalaisaloite, jonka tavoite on tehdä Jääkiekon MM-finaalin jälkeinen päivä kansalliseksi pyhäpäiväksi, mikäli Suomi pelaa loppuottelussa.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Tässä ollaan siis liikenteessä oikeasti hyvällä asialla, sillä jääkiekko on kuin uskonto suomalaisille, ja esimerkiksi Brasiliassa, jossa jalkapallo on kaikki kaikessa, ei olisi puhettakaan, että yksikään ihminen menisi töihin Brasilian voittaessa jalkapallon maailmanmestaruuden.

Kannattaa siis käydä allekirjoittamassa tämä kansalaisaloite, jonka laittoivat vireille pari päivää sitten espoolaiset Lauri Laakkonen ja Juha Lähde.

Aloitteen voit allekirjoittaa TÄMÄN LINKIN kautta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa