VIHJEET: Venäjä - Suomi

Jääkiekon MM-kisat: Venäjä – Suomi | Onko Suomesta Venäjälle vastusta?

Jääkiekon MM-kisoissa on edetty välierä vaiheeseen. Leijonat käyvät Venäjän kimppuun uskomattoman Ruotsi voiton jälkeen. Vastus ei ainakaan kevene, sillä Venäjä on ollut toistaiseksi kisojen vakuuttavin joukkue. Ottelu polkaistaan käyntiin klo 16:15.

Venäjä ylivoimainen suosikki – löytyykö leijonilta lääkkeet punakoneen kaatamiseen?

Venäjä on rallatellut kisat vakuuttavasti voitosta voittoon. Puolivälierissä USA laittoi ajoittain Venäjän ahtaalle pitkien hyökkäysten avulla, mutta pääsääntöisesti ottelu oli Venäjän hallinnassa. Viimeinen lukko löytyi Venäjän maalinsuulta, kun Andrei Vasilevski torjui vakuuttavasti. Venäjä on muutenkin ollut kisoissa yhtenäinen nippu ja vuosien varrella nähtyä sooloilua ei ole ollut havaittavissa.

Suomi pelasi Ruotsia vastaan toisesta erästä lähtien mahtavasti ja onnistui pelisuunnitelmassaan loistavasti. Venäjä on kaadettavissa samoin asein, mutta helppoa se ei tulemaan – mittari on taas pari astetta kovempi.

Jääkiekon MM-kisat 2019: Näin näet kaikki MM-jääkiekon ottelut ilmaiseksi!

Suomen täytyy pystyä myös Venäjää vastaan pelaamaan kiekkokontrollin kautta pitkiä hyökkäysalueen pelejä ja täten tuskastuttamaan Venäjän tähtiä, kun he eivät ole kiekossa. Samaan aikaan paketin on oltava kokoajan kasassa, sillä Venäjä on kisojen ylivoimaisesti taitavin joukkue ja käyttää ylivoimahyökkäykset hyödykseen todella kovalla prosentilla. Nikita Kucherov ja Nikita Gusev, on ollut kisojen tuhovoimaisin kaksikko, mutta joukkue on täynnä taitoa, joten pelkästään tätä kaksikkoa ei voi lähteä varjostamaan.

Venäjältä on vaikea löytää varsinaista heikkoutta, mutta jos joukkue joutuu pyörimään omissa ja joukkueen tähdet ovat pitkään ilman kiekkoa, voi joukkueen saada turhautumaan.

Jos Ruotsi oli Suomea vastaan suorastaan surkea, sitä Venäjä ei takuulla tule olemaan. Kevin Lankisen harteilla lepää paljon, jos Suomi haluaa ottelun voittaa. Vaikka Ruotsi ottelun maaleja ei Lankisen piikkiin voi laittaa, ei miehen työskentely maalillaan ollut niin varman oloista kun toivoisi.

Vaikka Jukka Jalosen Leijonat on aiemminkin pystynyt pieniin ihmeisiin, taitaa realiteetti nyt olla se, että vastustaja on yksinkertaisesti liian kova.

Pelivalintani: 

Venäjä yli 3.5 maalia 

BETHARD TARJOAA KERTOIMEN 1,95
Jaa