Jättiyllätyksen siemen kylvettävänä.

JUTIN VIHJENURKKAUS: Jättiyllätyksen siemen kylvettävänä!

Suomalaisten päähuomio on totta kai Slovakia-Suomi-ottelussa, mutta tässä on nyt vedonlyönnillisesti jättiyllätyksen siemen kylvettävänä Iso-Britannian kautta.

Slovakia – Suomi
Merkki: 2
Bethardin kerroin: 1,95

Nyt tulee Leijonille toinen testi. Tulee aivan fantastinen kokemus pelaajille. 18 ensikertalaista ja isäntämaa vastassa. Nyt, kun Slovakia voitti USA:n, niin se kattila todella kiehuu ja räjähtää. Jätkät saa aivan mielettömän huutomyrskyn lähteä matsiin.

Molemmilla hyvä tatsi, kun voittivat. Tuo joukkue on tehnyt koko ajan sen, että avauskiekosta lähtien pelaavat. Tulee hyvä testi. Ja Slovakialla, kun voittivat USA:n, on tietyssä mielessä asenne, että täytyy voittaa myös pieni Suomi, mutta ei tuu onnistumaan – Suomi voittaa 4-2.

Norja – Tshekki
Merkki: Yli 5,5 maalia
Bethardin kerroin: 2,10

Norski sai käkeen Venäjältä ja Tshekillä on voitto Ruotsista.

Tshekillä on vähän taipumusta pelata vähän vastustajan mukaan. Jos Norskin maalivahti seisoo päällä ja ekat kymmenen minuuttia hoitaa, niin Tshekillä on edessään vaikea ilta.

Mutta kyllä Tshekki kuitenkin klaaraa lopulta 5-2. Maaleja siis nähdään.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Tanska – Ranska (-1)
Merkki: 1
Bethardin kerroin: 1,94

Mielenkiintoinen pari. Slovakia voitti USA:n ja Suomi Kanadan – kyllä tässä viritellään jo nyt näiden maiden osalta isoa peliä.

Tanska on mun papereissa selkeä ennakkosuosikki. Voi tulla hurlumhei-peli, jossa mennään päästä päähän. Toki hieman homma auki, koska vähämaaliseenkin peliin on mahdollisuudet.

Uskon kuitenkin, että maaleja nähdään ja Tanska vie pelin 5-2.

Saksa – Iso-Britannia
Merkki: X
Bethardin kerroin: 12,25

Iso-Britannia tulee pitkän pitkän tauon jälkeen MM-kisoihin. Siinä on muuten ainoa maa, jota Suomi ei ole koskaan voittanut – kaksi kertaa pelannut ja hävinnyt molemmat.

Mielenkiintoinen, kun Söderholm Saksan päävalmentaja ja Kari Jalonen on taustajoukoissa neuvonantajana. Saksalla on kovat tavoitteet, oli viime kaudella olympiahopealla, mutta Tanskassa ei mennyt MM-kisat putkeen.

Iso-Britannialla on paljon pohjoisamerikkalaisia kahden passin miehiä. Nämä molemmat maat pelaa änärityylistä lätkää, joten jäähyaitiosta poissa pysyvä voittaa. Tässä on nyt jättiyllätyksen siemen, jos Iso-Britannian maalivahti pelaa hyvin. Uskon rohkeasti, että jatkoajalle mennään tilanteessa 3-3.

Saksa hoitaa lopulta 4-3.

-Juti

Voita Timo Jutilan kirja nimmarilla!

HUOM! Käy iskemässä LOPPUTULOSVEIKKAUKSESI Slovakia-Suomi-peliin liittyvään tulosveto-kisaamme osoitteessa TULOSVETO.COM.

Palkintona on Timo Jutilan kirja “Juti”, tietenkin nimikirjoituksella varustettuna.

Tulosveto.com:n Facebook-sivuille pääset TÄÄLTÄ!

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Jaa