Leijonat huuhtoo MM-kultaa.

JUTIN VIHJENURKKAUS: Leijonat huuhtoo MM-kultaa!

Jutin Vihjenurkkaus: jääkiekon MM-kisat 2019 huipentuvat tänään Kanada-Suomi-finaaliin ja Leijonat huuhtoo MM-kultaa Bratislavan illassa.

Venäjä (-2) – Tshekki
Merkki: 1
Bethardin kerroin: 2,40 – lyö veto täältä!

Mulle Kanadan finaalipaikka oli itsestäänselvyys. En uskonut hetkeäkään Tshekin voittoon, koska nikkarit on parantanu niin paljon peliään.

Ja Venäjä koki niin kovan kolauksen, kun hävisi Suomelle – pahin tappio niille. Pieni Suomi tulee ja heittää Äiti-Venäjän seinälle. Suomessa ei tiedetä, miten törkeän tempun nämä jätkät teki Venäjälle.

Kaksi pettynyttä nippua tässä pronssiottelussa on luonnollisesti vastakkain – se on selvää. Mutta fakta on se, että päättyykö turnaus voittoon vai tappioon – sillä on ihan kauhee ero.

Venäjän välieräpettymys ei pronssiottelussa toistu, vaan kyllä Venäjä kasaa ittensä ja voittaa 5-2.

Kanada – Suomi
Merkki: 2
Bethardin kerroin: 3,40 – lyö veto täältä!

Tullaan näkemään huikea peli. Miten Kanadan peli kehittyny turnauksen aikana. Isolla hetkellä tullut esiin maalivahti Murray, eilenki ihan jäätävä, ja sitte Stone tehny isot maalit. Todella isot. Ja miettikää, miten pienestä ollu kiinni – kvartsifinaaleis 0,4 sekuntia ja siitä jatkoajalle.

Tänään tulee siis Leijonille hyvä haaste. Vastassa joukkue, joka voitettu kerran, ja voittaa Kanada kahdesti samoissa kisoissa – se on iso haaste minä vuonna tahansa. Ja Kanada tietää, mihin mankeliin ne tulee – eivät siis aliarvioi – ja Leijonat tietää, mitä on edessä.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Ja tänään finaali on tosiaan Suomi-Kanada. Missä on Venäjä, Tshekki, Ruotsi ja USA? Kaikki viime vuoden mitalistit pihalla.

Meidän 18 ensikertalaista lähti lentäen Kosiceen, täällä puhuttiin miten paskaa touhua, kun ei Möttönen ja Mattonen päässy mukaan. Nyt onkin sitten finaalivirityksiä ja saadaan nauttia tästä hommasta.

Suomi voittaa kolmannen maailmanmestaruutensa lukemin 3-2. Savinainen tekee maalin – se on raatanu niin paljon, että nyt se maali tulee.

Voita Timo Jutilan kirja nimmarilla!

HUOM! Käy iskemässä LOPPUTULOSVEIKKAUKSESI Kanada-Suomi-peliin – siis MM-finaaliin – liittyvään tulosveto-kisaamme osoitteessa TULOSVETO.COM.

Palkintona on Timo Jutilan kirja “Juti”, tietenkin nimikirjoituksella varustettuna.

Tulosveto.com:n Facebook-sivuille pääset TÄÄLTÄ!

Jaa