Leijonat jatkaa urotekojaan.

JUTIN VIHJENURKKAUS: Leijonat jatkaa urotekojaan huippukertoimella!

Leijonat jatkaa urotekojaan jääkiekon MM-kisoissa 2019, mikäli kahta maailmanmestaruutta juhlinutta Timo Jutilaa käy uskominen.

Venäjä – Suomi
Merkki: 2
Bethardin kerroin: 5,80 – lyö veto täältä!

Pelin henki on selvä: Suomen on pelattava äärimmäisen tiiviisti joukkueena, olla joukkue isolla J:llä, ja iskettävä Venäjän puolustajiin paineen kautta. Venäjä taas tulee vahvasti yksilöillään – niillä on kaikki haluamansa nimet mukana.

Avausmaalin merkitys tulee näyttelemään todella suurta roolia. Jos Suomi pystyy sen iskemään ja vielä toisen, niin itäblokin miehet alkaa helistä. Ja siinä kohtaa onki sitte mielenkiintoista nähdä, miten se itänaapurien pakka hajoaa.

Suomelta vaaditaan virheetön peli ja Lankiselta huippuonnistuminen maalilla. Ja kyllä mä uskon tämän joukkueen tarinaa. Suomi menee tästä pelistä MM-finaaliin lukemin 4-2.

Kanada – Tshekki
Merkki: 1
Bethardin kerroin: 2,00 – lyö veto täältä!

Molemmissa peleissä hallit on loppuunmyyty.

Tässä pelissä tulee olemaan yleisössä tosi paljon tshekkejä – niin lyhyt luikaus matkaa Slovakiaan. Tämä on siis Tshekeille vähä kuin kotipeli.

Kanada meni rimaa hipoen välieriin Sveitsiä vastaan, tasoitus, kun tuli 0,4 sekkaa ennen loppua. Sen jälkeen leikki oli toki selvää ja Mark Stone painoi upeasti tehot 2+1. Hyvin ne nikkarit on kasvanu turnauksen edetessä ja maalivahti pelas hyvin. Sveitsi oli todella hyvä ja Kanada oli helisemässä.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Ja Saksa pysyi kaks erää Tshekin mukana, mutta sitte kuulu naks-naks selkärangasta ja homma laitettiin pakettiin päätöserässä, kun Tshekki iski neljästi.

Suurin kysymysmerkki tämän ottelun alla on, miten kanadalaisten korvienväli kestää – pysyykö tunteet kasassa? Tshekkillä taitava porukka, Kanadalla vahvaa kaksinkamppailupelaamista.

Kyllä tämä kääntyy Kanadalle ja loppulukemat on 5-3.

Voita Timo Jutilan kirja nimmarilla!

HUOM! Käy iskemässä LOPPUTULOSVEIKKAUKSESI Venäjä-Suomi-peliin liittyvään tulosveto-kisaamme osoitteessa TULOSVETO.COM.

Palkintona on Timo Jutilan kirja “Juti”, tietenkin nimikirjoituksella varustettuna.

Tulosveto.com:n Facebook-sivuille pääset TÄÄLTÄ!

Jaa