Leijonat marssii lohkovoittoon.

JUTIN VIHJENURKKAUS: Leijonat marssii lohkovoittoon!

Jutin Vihjenurkkauksessa keskitytään viimeisen alkulohkopäivän tärkeimpiin peleihin: Leijonat marssii lohkovoittoon kaatamalla Saksan!

Suomi – Saksa (+2)
Merkki: X (3-way tasoitus)
Bethardin kerroin: 4,80 – lyö veto täältä!

Panoksena Suomelle lohkovoitto. Saksallakin on panosta – jos kanukit voittaa jenkit ja Saksa voittaa Suomen, ne menee USA:sta ohi.

Päiväpeli tuo oman mausteensa siihen. Jengillä varmasti ollu jo kuudelta aamulla herätys. Jos me jätetään tuo Saksan romahdus Kanadaa vastaan pois, niin Saksa on pelannu hyvää lätkää.

Nuorena päävalmentajana Söderholm tehny todella hyvää työtä. Saksaan tullut “uusi Kühnhackl” eli Leon Draisaitl ja Chicagon pojan eli Kahunin kanssa muodostanu todella hyvän kaksikon; hyökkäys on kova ja pelannut ylivoimaa jopa viidellä hyökkääjällä.

Suomen täytyy pystyä luomaan sama paine – ihan kuten tähänkin saakka. Nyt on viimeinen testi saada pohkeet auki ennen torstaita. Ja selvää on se, että tämä on yksi peli muiden joukossa, mutta lohkovoittajana on kiva lähteä liikkeelle ja puolivälieriin.

Suomi kairaa tämän 5-3.

Tshekki – Sveitsi
Merkki: 1
Bethardin kerroin: 1,83 – lyö veto täältä!

Sveitsi on pelannut todella hyvin, kuten myös Tshekki, joka hävinnyt ainoastaan Venäjällä.

Sveitsillä on tosi kovakuntoinen ja hyvin liikkuva joukkue: Roman Josin johdolla menneet. Mutta ei mikään yllätys, että olleet hyviä. Viime vuoden MM-hopea – moni ei osaa arvostaa, missä sveitsiläinen kiekko menee. Jalonen, Peltonen, Törmänen ja nyt myös Kapanen Luganoon – Suomi-tietoutta viety Sveitsiin aika paljon.

Mutta kyllä se niin on, että Tshekki voittaa tiukan pelin 4-2.

Kanada (-1) – USA
Merkki: 1 (3-way tasoitus)
Bethardin kerroin: 2,90 – lyö veto täältä!

Ikuinen klassikko: isoveli vs. pikkuveli -asetelma.

Kanada on näyttäny tyylikkäästi, miten heidän matka paranee aina kisojen edetessä ja joukkuepeli on selvästi tiivistyny. Lisäksi isot tykit Stonen johdolla ovat alkaneet herätä.

Yhdysvalloilla on paljon yksilötaitoa – Kane, Eichel, Gaudreau – ja hienoa, että ne ottaa muutaman nuoren pelaajan aina mukaan kisoihin, joita ne ajaa sitten sisään: tällä kertaa esimerkiksi Jack Hughesin.

Mutta kyllä mä kallistun Kanadan puolelle tässä: ne toki tietää jo ennen peliä, mikä on pelin henki, kun Suomi on jo pelannu pelinsä, mutta niillä ei tule muuttoa Bratislavaan, kun hoitavat tämän tyylillä.

Ja niin se menee, että nikkarit vie tämän 5-2.

Ruotsi – Venäjä
Merkki: 2
Bethardin kerroin: 2,10 – lyö veto täältä!

Siinä on oikein herkkua nämä iltapelit; perhana, kun tulee samaan aikaan nämä kaksi todellista huippuottelua.

Ruotsi eilen, nousi kuin nousikin, Latviaa vastaan voittoon. Joutuivat painimaan pitkän iltapuhteen ja aika poikkeuksellista, että meni neljä omiin.

Ruotsilla on edelleen sauma mennä jopa lohkovoittoon. Venäjä taas ei ole hävinnyt peliäkään ja ne ovat saaneet haluamansalaisen nipun sinne.

Kyllä tässä täytyy kallistua, kun katsoo näitä Ovechkinia, Malkinia, Kucherovia, Kuznetsovia ja kumppaneita, Venäjän suuntaan. Ainahan se on kysymysmerkki, saako ne joukkueen pelaamaan yhteen. Ja sitten, kun ne saa, niin muille – tässä tapauksessa Ruotsille – tiedossa kova haaste.

Venäjä voittaa 5-3.

Voita Timo Jutilan kirja nimmarilla!

HUOM! Käy iskemässä LOPPUTULOSVEIKKAUKSESI Suomi-Saksa-peliin liittyvään tulosveto-kisaamme osoitteessa TULOSVETO.COM.

Palkintona on Timo Jutilan kirja “Juti”, tietenkin nimikirjoituksella varustettuna.

Tulosveto.com:n Facebook-sivuille pääset TÄÄLTÄ!

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Jaa