Leijonien kultakippari Marko Anttilaa huudetaan jo presidentiksi! Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastasi humoristisella tavalla.

Marko Anttilaa huudetaan jo presidentiksi, Niinistö vastasi – “Ei se tästä peikosta pahenisi”

Leijonat MM-kultaan kahdella finaalimaalillaan johtanutta kapteeni Marko Anttilaa huudetaan jo presidentiksi. Sauli Niinistö otti kantaa asiaan.

Marko Anttila lienee tällä hetkellä Suomen pidetyin ihminen.

Hän nimittäin otti joukkueensa reppuselkään silloin, kun sitä kaikkein eniten vaadittiin, iskemällä tasoitusmaalin Ruotsia vastaan, voittomaalin Venäjää vastaan ja kaksi maalia MM-finaalissa Kanadan verkkoon, vastaten niin ikään ottelun voittomaalista.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Anttilasta leviää tällä hetkellä myös sosiaalisessa mediassa, kulovalkean lailla, kappale, joka kantaa nimeä “Löikö Mörkö Sisään”. Tuota kyseistä kipaletta laulettiin myös Leijonien pukukopissa, kun mestaruus oli totisinta totta (lue lisää täältä).

Moni onkin ehtinyt jo huutaa eri sosiaalisen median kanavilla Anttilaa seuraavaksi presidentiksi ja niin teki myös Leijonien varakapteenina kisoissa toiminut Veli-Matti Savinainen, MTV Jääkiekolle antamassaan haastattelussa.

Suomen tasavallan presidentti otti humoristisella tavalla kantaa asiaan.

– Ei se tästä peikosta pahenisi, kuului Niinistön vastaus.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa