2019 maailmanmestaruuden irronneilta Leijonilta lupaus Suomeen paluun alla: edessä on vuoden 2011 meininkiä.

Radio Rock: Leijonien pelaajilta lupaus – “Kyllä joku vetää Nupet, me luvataan!”

Leijonilta lupaus kesken yöllisen juhlahumun: Pasi Nurmisen ilmaveiville luvattiin jatko-osa ja Timo Jutila kutsuttiin torille juhlimaan mestaruutta.

Suomen jääkiekkohistorian kolmannen aikuisten maailmanmestaruuden voittanut Leijonien joukkue palaa tänään takaisin Suomeen jatkamaan juhliaan.

Juhlahumu on ollut melkoista ja se oli kuultavissa, kun Radio Rock sai yhteyden yöllisiin juhliin ja kolmikkoon Jere Sallinen, Harri Pesonen ja Toni Rajala, jotka haastattelujen ajaksi suostuivat tulemaan pihapuolelle jutustelemaan.

– Meihin ei kukaan uskonut yhtään. Ei kukaan, paitsi tää joukkue, joka oli pukukopissa, ja meidän valmennusjohto. Me lyötiin kaikki joukkueelle, annettiin kaikkemme ja siitä tuli maailmanmestaruus, Sallinen paalutti Rajalan säestämänä.

– Ja onhan meillä Mörkö! Meillä on sellanen köykänen Mörkö tuolla. Kattokaa sitä äijää: porukka antaa kuraa sille sieltä täältä ja v*ttu, kun tulee kovat jengit vastaan, niin ihan ylivoimanen. Huhujen mukaan siä taotaan jo patsasta Lempäälässä, Pesonen jatkoi.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Kolmikolta irtosi myös vuoden 2011 MM-kisajoukkueeseen liittyvä lupaus, kutsu Timo Jutilalle ja viittaus Marko Anttila-postimerkki-yhdistelmään.

– Kyllä joku vetää nupet. Kyllä joku vetää nupet, me luvataan!

– Me ei saada postimerkkiä tähän, kun Anttila ei ilmeisesti mahdu siihen, mutta kyllä me oikeasti saadaan joku tulemaan kyljelleen sieltä koneesta. Ja jos Timo Jutila kuuntelet tätä haastattelua, niin tule torille sitte.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa