Timo Jutila vastasi Leijonien torijuhla-kutsuun, jonka esittivät tuoreet maailmanmestarit Jere Sallinen, Toni Rajala ja Harri Pesonen.

Timo Jutila vastasi Leijonien torijuhla-kutsuun – “Mennään eteenpäin”

Timo Jutila vastasi Leijonien torijuhla-kutsuun, jonka Radio Rockin tavoittamat tuoreet maailmanmestarit esittivät yön juhlahumussa MM95-kapteenille.

Timo Jutila oli voittamassa kahta suomalaisen jääkiekon ensimmäistä maailmanmestaruutta, aikuisten tasolla: vuonna 1995 “Juti” toimi Leijonien joukkueen kapteenina ja vuonna 2011 hän juhli joukkueenjohtajana.

Tänä keväänä saavutettu maailmanmestaruus oli siis ensimmäinen historiassa, jossa Jutilalla ei ollut muuta kuin fanin rooli.

– Oli tää huima, kun yrittää sulatella vielä. Vaikka itellä ei ollut nyt muuta roolia, niin olin yksi Suomen kovimmista faneista näissä kisoissa, edelleen pöllämystyneen oloinen Jutila totesi ja hehkutti Leijonien uskomatonta suoritusta.

Radio Rock tavoitti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, keskeltä kovinta juhlahumua, langan päähän Jere Sallisen, Harri Pesosen ja Toni Rajalan.

Kolmikko esittikin Jutilalle kutsun torijuhlien osalta:

– Jos Timo Jutila kuuntelet tätä haastattelua, niin tule torille sitte, kolmikko huuteli suomalaislegendan perään (lue lisää täältä).

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Kun kerroimme esitetystä kutsusta Jutilalle, hän sanoi, ettei ollut kuullut kyseistä haastattelua ja totesi, että nyt on mestareiden aika nauttia.

– Annetaas nyt näitten mestareiden juhlia, jotka on ansainnu tämän. Tässä on edessä Suomen Jääkiekkoliiton 90-vuotisjuhlat, niin eiköhän siellä sitte tapaa ainaki kolme maailmanmestaruusjoukkuetta.

– Kiitos kutsusta, joka lämmittää oikein paljon mieltä, mutta annetaan sankareiden nauttia ja päästellä kaasut: tänään Helsinki haltuun ja huomenna sitte omat kotipaikkakunnat haltuun.

– Mennään eteenpäin, Jutila päätti vuosien saatossa erittäin tutuksi tulleeseen legendaariseen lausahdukseensa.

HUOM! Timo Jutilan Jutin Rilli -blogi julkaistaan vielä tänään ja siinä niputetaan yhteen koko Leijonien MM-kisaprojekti: muistathan tulla lukemaan sen sivuiltamme!

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa