schedule 2 tammikuun 2020 - 21:04
person Joonas Eriksson

Nuoret Leijonat välieriin! Justus Annunen torjui Suomen neljän parhaan joukkoon, kun hän piti turnauksen ensimmäisen nollapelinsä.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat ovat edenneet jo jatkopeleihin saakka ja Nuoret Leijonat varmistivat tänään jatkonsa turnauksessa. Puolivälierissä kaatui USA vähämaalisessa kamppailussa lukemin 1-0.

Ajassa 04:46 Nuoret Leijonat pääsi neljän minuutin ylivoimalle, kun Alex Turcotte passitettiin istumaan 2+2:sta korkeasta mailasta.

Avauserän loppuhetkillä Nuoret Leijonat pääsivät jälleen testamaan ylivoimaansa, kun John Beecher ajoi Eemil Erholtzin likaisesti takaapäin. Tuomarit olivat armollisia ja antoivat tilanteesta hyökkääjälle ainoastaan kaksiminuuttisen.

Tauolle marsittiin 0-0-tilanteessa vauhdikkaan avauserän jälkeen.

Julius Hongan fyysisyyttä:

Maaleja odoteltiin jo toisessa erässä, mutta toisen kakskymppisenkään jälkeen eivät maalihanat auenneet. Tauolle mentiin jälleen lukemissa 0-0.

Kolmas kerta toden sanoo! Päätöserässä Leijonat pääsivät jo kolmatta kertaa ylivoimalle ja se tuotti tulosta: ajassa 44:23 Kristian Tanus alusti millintarkasti ja Joonas Oden laukoi pelivälineen ohi USA:n maalivahdin Spencer Knightin.

Kolmannen erän viimeisellä minuutilla Leijonat pantiin todelliseen testiin: Aleksi Saarela joutui ottamaan kaksiminuuttisen huitomisesta ja USA pääsi pelaamaan lopun ylivoimalla. Suomalaisella sisulla Leijonat kestivät ja nappasivat lopulta 1-0-voiton.

Venäjä ja Kanada on raivannut jo aiemmin tänään itsensä neljän parhaan joukkoon. Illan viimeisessä puolivälieräottelussa mittaa toisistaan ottavat Ruotsi ja Tshekki.

Nappaa itsellesi liVARpoolin paita ja jopa 400€ pelirahaa!