Kun portit Leijonien kultajuhliin avattiin Kaisaniemessä, käynnistyi siitä tuhansien suomalaisfanien kaaosmainen kilpajuoksu lavan läheisyyteen.

VIDEO: Portit Leijonien kultajuhliin avattiin – äityi tuhansien fanien kaaosmaiseksi kilpajuoksuksi!

Kun portit Leijonien kultajuhliin avattiin Kaisaniemen puistossa, äityi tilanne massiiviseksi fanien kilpajuoksuksi, kun kaikki jahtasivat parhaita paikkoja.

Suomi oli voittanut ennen kuluvaa MM-kisakevättä kaksi aikuisten maailmanmestaruutta ja molemmilla kerroilla koko meni täysin sekaisin.

Tänä keväänä tullut suomalaisen jääkiekkohistorian kolmas maailmanmestaruus ei tuonut poikkeusta sääntöön, vaan meno on ollut villiä siitä lähtien, kun päätössummeri Slovakiassa, Bratislavassa, soi viimeistä kertaa ja Leijonat kaatoi Kanadan MM-finaalissa numeroin 3-1.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Kultaa huuhtonut joukkue saapui maanantaina takaisin koti-Suomeen ja edessä oli hyvin nopealla aikataululla kansanjuhla.

Tällä kertaa juhlapaikaksi valikoitui Kaisaniemen puisto, jonne itse sankarit saapuivat kello 18:00 tuntumassa.

Portit juhla-alueelle avattiin kuitenkin jo kahta tuntia ennemmin ja siitä tuli melkoinen kaaos, kun tuhannet ihmiset lähtivät kisailemaan parhaista paikoista lavan lähellä.

Suomea ei tunneta varsinaisesti minään pikajuoksun suurmaana, mutta mitä ilmeisimmin Leijonat pitäisi laittaa yleisurheilukentillä maaliviivan paremmalle puolelle, kun reaktio on kerran tämä:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa