Suomi kaatoi kisaisäntä Slovakian jääkiekon MM-kisojen toisena kisapäivänä ja joukkueen nuori Kaapo Kakko taiteili hattutempun.

VIDEO: Suomi kaatoi kisaisäntä Slovakian – Kaapo Kakko iski hattutempun

Suomi kaatoi kisaisäntä Slovakian jääkiekon MM-kisojen toisena kisapäivänä ja joukkueen nuorukainen Kaapo Kakko taiteili hattutempun.

Leijonien nuori lupaava hyökkääjä Kaapo Kakko otti joukkueensa reppuselkään ja taiteili Suomelle kolme osumaa!

Avauserän alkuminuutteja hallitsi isäntämaa Slovakia ja 9. peliminuutilla Atte Ohtamaalle tuomittiin kahden minuutin rangaistus huitomisesta, joka tuotti tulosta.

Tampa Bay Ligthningia edustava Erik Cernak iski kiekon ohi Kevin Lankisen samaan aikaan, kun Ohtamaa pääsi kärsimästä rangaistustaan.

Vajaa neljä minuuttia myöhemmin oli Leijonien aika näyttää ylivoima pelin tehokkuutta ja sehän tuotti tulosta: Petteri Lindbohm pääsi irtokiekkoon käsiksi ja laittoi kiekon helposti Slovakian verkkoon.

Suomi sai 1-1-tasoituksesta selvästi lisää virtaa ja ajassa 16:11 Leijonat vei aloituksen aivan täysin ja Kakko täräytti lämärillään joukkueensa 2-1-johtoon.

Erätauolle mentiin Suomen johtaessa 2-1.

Toiseen erään molemmat joukkueet lähtivät hyvällä jalalla ja molemmin puolisia maalintekotilanteita nähtiin, mutta toisen erän ensimmäistä maalia jouduttiin odottamaan hieman yli 19 minuttia, kun vajaa 30 sekuntia ennen erän päätöstä Martin Marincin sai ujutettua kiekon ohi Lankisen.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Suomen päävalmentaja Jukka Jalonen haastoi maalin, mutta videotarkastuksen jälkeen maali hyväksyttiin.

Päätöserässä Slovakia oli Leijonien niskan päällä, mutta Kakko nappasi joukkueensa reppuselkään ja taituroi aivan uskomattoman osuman ajassa 49:20 ja vei näin Suomen 3-2-johtoon.

Kaksi Leijonien aikaisempaa osumaa iskenyt Kakko naulasi vielä ottelun loppuhetkillä tyhjiin viimeisen osumansa ja päätti Leijonien illan voittoon lukemin 4-2.

18-vuotias Kakko on naulannut kahdessa ottelussa nyt 5 maalia!

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa