"Löikö Mörkö Sisään?" -kappaletta toistava Telian mörkö-robotti hämmentää Helsinki-Vantaalla.

VIDEO: Telian mörkö-robotti hämmentää Helsinki-Vantaalla – “Löikö Mörkö Sisään?”

Telian mörkö-robotti hämmentää Helsinki-Vantaalla: tämä mörkö kulkee pitkin lentokentän käytäviä ja soittaa “Löikö Mörkö Sisään” -kappaletta.

Telialle täytyy nostaa hattua siitä, millaisella aikataululla se on kyennyt rakentamaan Marko Anttilan kunniaksi mörkö-robotin, tai ainakin reagoimaan asiaan ja maalauttamaan uudenlaiset kuoret (artikkelissa oleva kuva on kuvakaappaus Telian julkaisemasta videosta).

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Tellu-nimeä kantava 5G-robotti nimittäin kulkee Helsinki-Vantaan lentokentän käytävillä ja luukuttaa “Löikö Mörkö Sisään” -kappaletta.

Kyseinen kappale nousi julkisuuteen viime torstaina pelatun Ruotsi-puolivälierän jälkeen, joten siitä on kulunut ainoastaan alle neljä vuorokautta, kun Telian robotti oli jo täydessä työntouhussa – aiheuttamassa hämmennystä etenkin lentokentän ulkomaalaisissa vieraissa, joilla tuskin on tuon taivaallista käryä siitä, mistä tässä on kyse.

Jos jotakuta alkaa kyllästyttää tämä Marko Anttilan urotekoihin keskittyvä mörkö-buumi, kannattaa varautua henkisesti siihen, että se tulee eittämättä jatkumaan vielä jonkun aikaa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa