Urheiluvedot.com:n vuoden 2019 luetuimmat jutut: Löikö Mörkö sisään nousi koko kansan suosioon Leijonien maailmanmestaruuden 2019 myötä.

Vuoden luetuimmat jutut: 2. “Löikö Mörkö sisään” Mertsin selostuksella!

Vuosi 2019 lähestyy päätöstään ja on aika kerrata UV:n vuoden luetuimmat jutut. Toisena listalla on: “Löikö Mörkö sisään” Mertsin selostuksella.

Kuluvan vuosikymmenen viimeinen vuosi on tarjonnut melkoisen määrän unohtumattomia urheiluhetkiä.

Tulemme näin joulun kunniaksi käymään läpi Urheiluvedot.com:n 15. luetuinta juttua vuodelta 2019.

Vuoden toiseksi luetuin artikkeli liittyy Leijonien uskomattomaan MM-kisajoukkueeseen vuosimallia 2019 ja joukkueen kunniaksi Ruotsi-puolivälierävoiton jälkeen julkaistuun “Löikö Mörkö sisään” -kappaleeseen. Artikkelia kirjoittaessamme uskalsimme jo maltillisesti unelmoida maailmanmestaruudesta ja kuinka ollakaan – sieltähän se tuli, monien kaikkien aikojen suurimmaksi yllätykseksi kutsuttu MM-kulta.

Vuoden luetuimmat jutut – 2. luetuin:
VIDEO: Nyt on kisabiisi! “Löikö Mörkö sisään” Mertsin selostuksella!

Arttu Wiskari twiittasi Twitterissä koomisesta kappaleesta, joka kantaa Marko Anttilaa kunnioittaen nimeä “Löikö Mörkö Sisään”. Päätähtenä häärii Antero Mertaranta.

Suomalainen kultakurkku Antero Mertaranta on jo vuosikymmeniä selostanut Leijonien pelejä ja eilen hän oli jälleen elementissään, kun Suomi kaatoi puolivälierissä Ruotsin, jatkoajalla, 5-4.

Mertaranta repesi kaikista liitoksistaan kapteeni Marko Anttilan iskettyä ottelun tasoitusmaalin ilman maalivahtia.

Nyt “Ihanaa Leijonat Ihanaa” ja “Taivas Varjele” -kappaleille on tehty niin sanottu jatko-osa, joka kantaa nimeä “Löikö Mörkö Sisään”.

Tässä on sitten korvamatoa kerrakseen ja mikäli Leijonat voittaa maailmanmestaruuden Slovakiassa, aivan kuten kahdeksan vuotta sitten, tätä biisiä, joka pitää musiikillisesti sisällään vivahteita “Den Glider In” -kappaleesta, soitetaan satavarmasti joka tuutista.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Urheiluvedot Exclusive: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa