Boston haluaa Oliver Ekman-Larssonin: Arizona Coyotes on puolestaan kiinnostunut Urho Vaakanaisesta.

Boston haluaa Oliver Ekman-Larssonin – Vaakanainen avainroolissa jättikaupassa!

Boston Bruins haluaa Oliver Ekman-Larssonin: Arizona Coyotesissa on tapahtumassa massiivisia muutoksia, sillä kaikkien yli 25-vuotiaiden pelaajien huhutaan olevan kaupan.

Arizona Coyotesissa on tapahtumassa isoja muutoksia, sillä joukkueen pelaajisto ollaan laittamassa täysin uusiksi, vaikka joukkue selviytyikin Play In -vaiheesta pudotuspeleihin; kyseessä oli seuran ensimmäinen pudotuspelipaikka sitten kevään 2012.

Kapteeni Oliver Ekman-Larssonin lähtöä seurasta pidetään jo lähes satavarmana asiana, minkä lisäksi ainakin Phil Kessel, Antti Raanta ja tiettävästi myös ykkösvahti Darcy Kuemper ovat kaupan.

Ekman-Larssonista kaikkein kiinnostunein seura on tällä hetkellä Boston Bruins, kertoo Sportsnetin arvostettu toimittaja Elliotte Friedman, sillä seura haluaa paikata Torey Krugin jättämän aukon ruotsalaispuolustajalla – Krugin sopimus on katkolla ja hän hakee pitkää ja rahakasta jatkosopimusta vapaiden pelaajamarkkinoiden kautta.

29-vuotias Ekman-Larsson ei tule kuitenkaan irtoamaan missään nimessä edullisesti aavikolta, vaan hinta tulee olemaan kova.

Lähtökohta kaupalla tulee olemaan Bruinsin suomalainen puolustajalupaus Urho Vaakanainen ja hänen lisäkseen Coyotesin uskotaan vaativan kapteenistaan 1. kierroksen varausvuoroa. Bruinsilla ei ole 1. kierroksen vuoroa tämän vuoden NHL Draftiin, joten pelissä ovat vuosien 2021 ja 2022 varausvuorot.

Coyotesin uskotaan olevan erittäin kiinnostunut Vaakanaisesta, joka on Bruinsin 1. kierroksen varaus vuodelta 2017. 21-vuotiaan suomalaispuolustajan urakehitystä ovat hidastaneet loukkaantumiset ja hän on päässyt erittäin kovana tunnetussa Bruins-alakerrassa toistaiseksi ainoastaan seitsemän ottelua, ilman tehopistemerkintöjä. Tästä huolimatta hänen potentiaalinsa ei ole kadonnut mihinkään ja 84 AHL-ottelussa tehot 9+19=28 keränneen Vaakanaisen uran kannalta siirto uusiin maisemiin saattaisi olla enemmän kuin paikallaan.

Bruins tulee kuitenkin eittämättä kohtaamaan kilpailua Ekman-Larssonista, joten mikään kirkossa kuulutettava asia hänen siirtonsa Bostoniin ei vielä ole.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa