Chara ei haluaisi Raskin kanssa karanteeniin suomalaisvahdin pahanhajuisten pierujen vuoksi.

Mitä?! Zdeno Chara ei haluaisi Tuukka Raskin kanssa karanteeniin – pierujen vuoksi!

Boston Bruinsin slovakialaiskapteeni Zdeno Chara ei haluaisi joutua Tuukka Raskin kanssa karanteeniin – suomalaisvahdin pierujen vuoksi.

Kyllä, luit aivan oikein.

Boston Bruinsin Zdeno Chara päätti tehdä varsin erikoisen ja koomisen paljastuksen joukkuekaveristaan Tuukka Raskista, kun NHL järjesti toimittajille konferenssipuhelun Atlantin divisioonassa pelaavien pelaajien osalta.

Charalle, Detroit Red Wingsin Dylan Larkinille, Ottawa Senatorsin Brady Tkachukille ja Toronto Maple Leafsin John Tavaresille esitettiin erilaisia kysymyksiä yli 30 minuuttia kestäneen konferenssipuhelun aikana. Chara päätti säästää parhaan kommenttinsa aivan loppuun. Kun pelaajilta kysyttiin, kenen joukkuekaverinsa kanssa he eivät haluaisi joutua karanteeniin, Chara sai vastauksellaan kaikki repeämään.

– Minun täytyy vastata tähän Tuukka Rask. Hänen pierunsa? Se haju on kamala.

– Hän pitää kanansiivistä ja minun on täytynyt istua hänen takanaan bussissa, kun hän on syönyt niitä. Ja minun on paljastettava, että joskus minun on hillittävä itseni näissä tilanteissa.

Raskin tiedetään olevan Buff’s Pubin vakioasiakas Bostonissa ja mitä ilmeisimmin suomalaisvahti hakee sieltä siipensä, jotka sitten aiheuttavat hänelle näitä “kaasuvaivoja”, jotka vaikuttaisivat olevan Bruinsin muille pelaajille melkoisen ikävä päänvaiva.

Vaikka Charalla onkin vaikeuksia sietää Raskin pieruja, hän varmasti toivoo, etteivät suomalaisvahdin puheet mahdollisesta uran päättymisestä ensi kauden päätteeksi pidä paikkansa.

Voit lukea Raskin kommentit hänen tulevaisuutensa liittyen tämän linkin kautta.

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa