Nainen hakee 8,6 miljoonan dollarin korvauksia palovammoistaan: Toronto Maple Leafsin Cody Ceci syytettyjen joukossa.

Nainen hakee 8,6 miljoonaa dollaria – NHL-pelaaja Cody Ceci syytettyjen joukossa!

Nainen hakee 8,6 miljoonaa dollaria korvauksina kokemistaan palovammoista: Torontoon siirtynyt NHL-pelaaja Cody Ceci syytettyjen joukossa.

Hana Engel paloi pahasti ollessaan vieraana Cody Cecin ja Jamie Thompsonin talossaan järjestämissä juhlissa. Hän oli omien sanojensa mukaan täyttämässä ulkona ollutta ja pöydälle sijoitettavan sisustustakan etanolisäiliötä ja väittää, että Thompson olisi heittänyt samaan aikaan palavan etanolipullon hänen suuntaan.

Engel hakee 8,6 miljoonan dollarin korvauksia Ceciltä, tämän avopuolisolta, takkaa valmistavalta Clair De Lune Products Inciltä sekä sen jakelijalta, Orca Liteltä.

Cecitä ja Thompsonia nainen syyttää huolimattomuudesta: hän kertoo pariskunnan olleen humalassa, minkä seurauksena he eivät olisi suhtautuneet edessä olleeseen vaaratilanteeseen riittävällä vakavuudella. Hän kertoo kärsineensä tilanteessa pahoja palovammoja, jotka ovat jättäneet hänelle ikuiset arvet.

Jalkapallon huippusarjat täydessä vauhdissa:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Tänä kesänä Ottawa Senatorsista Toronto Maple Leafsiin kaupatun Cecin, sekä Thompsonin, puolustus on vastannut syytteisiin ja heidän mukaansa vika on ainoastaan takan valmistajan ja jakelijan, joilta he hakevat korvauksia. Lisäksi he vierittävät syyn tapahtuneesta myös Engelin suuntaan.

– Vahinko on tapahtunut yksinomaan Clair De Lunen ja Orca Liten piittaamattomuudesta johtuen. Hän (Engel) ei puolestaan pitänyt huolta omasta turvallisuudestaan ja siirtyi turvallisesta paikasta vaaralliseen paikkaan.

Rikossyytteitä tapahtuneen johdosta ei ole nostettu.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa