Fanit äänestivät NHL:n parhaat maalivahdit.

Fanit äänestivät NHL:n parhaat maalivahdit – mitä sinä olet mieltä?

Fanit äänestivät NHL:n parhaat maalivahdit: Top 10 -listalle mahtui yksi suomalainen, kun Boston Bruinsin Tuukka Rask sijoittui äänestyksessä viidenneksi.

Jääkiekon ystävät pääsivät äänestämään NHL:n parhaat maalivahdit.

Joku voisi todeta, että piikkipaikan itselleen varasti varsin odotetusti Tampa Bay Lightningin Stanley Cup -voittoon torjunut venäläisvahti Andrei Vasilevskiy, vaikka hän sijoittuikin NHL-kauden 2019-2020 Vezina-äänestyksessä “vasta” kolmanneksi.

Suomalaismaalivahteja listalla nähtiin tasan tarkkaan yksi. Ilman mitään värilaseja tuolle listalle olisi voinut nostaa myös Columbus Blue Jacketsin maalilla huikean kauden pelanneen, pudotuspeleissä ilmiömäisiä otteita esittäneen ja myös valinnan All Star -tapahtumaan ansainneen Joonas Korpisalon, mutta hän ei listalle mahtunut. Mikäli Korpisalon otteet kuitenkin jatkuvat samanlaisina myös tulevalla kaudella ja tulevina vuosina, hänen päätyminen vastaavanlaiselle listalle on eittämättä vain ajan kysymys.

Ainoa suomalaisedustaja oli äänestyksessä viidenneksi sijoittunut Boston Bruinsin Tuukka Rask, joka oli viime kauden Vezina-äänestyksessä toinen.

Kaiken kaikkiaan listalla nähtiin neljä kanadalaismaalivahtia, kaksi yhdysvaltalaista, kaksi venäläistä, yksi tanskalainen ja yksi suomalainen.

Äänestyksen järjesti NHL Network.

Tässä fanien äänestämät parhaat maalivahdit NHL:ssä:

1. Andrei Vasilevskiy (Tampa Bay Lightning)
2. Connor Hellebuyck (Winnipeg Jets)
3. Carey Price (Montreal Canadiens)
4. Carter Hart (Philadelphia Flyers)
5. Tuukka Rask (Boston Bruins)
6. Anton Khudobin (Dallas Stars)
7. John Gibson (Anaheim Ducks)
8. Jordan Binnington (St. Louis Blues)
9. Marc-Andre Fleury (Vegas Golden Knights)
10. Frederik Andersen (Toronto Maple Leafs)

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa