Philadelphia Flyers teki Kevin Hayesille jättimäisen 50 miljoonan dollarin sopimuksen.

Philadelphia Flyers teki Kevin Hayesille jättimäisen 50 miljoonan dollarin sopimuksen!

Philadelphia Flyers teki Kevin Hayesille jättimäisen 50 miljoonan dollarin sopimuksen: seura hankki hänen neuvotteluoikeudet Winnipeg Jetsiltä.

Pudotuspelien ulkopuolelle päättyneellä kaudella jäänyt Philadelphia Flyers on ollut viime päivinä NHL:n pelaajamarkkinoiden aktiivisin seura.

Flyers lähetti Radko Gudasin Washington Capitalsiin, hankkien alakertaansa Matt Niskasen. Tiistaina se vahvisti alakertaansa entuudestaan, kun San Jose Sharksista saapui kokenut Justin Braun; kalifornialaisseuraan matkasi toisen kierroksen varausvuoro (2019) ja kolmannen kierroksen varausvuoro (2020).

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa Flyers teki puolestaan Kevin Hayesin kanssa seitsemän vuoden ja 50 miljoonan dollarin arvoisen pelaajasopimuksen.

Pennsylvanialaisseura hankki Hayesin neuvotteluoikeudet aiemmin tässä kuussa Winnipeg Jetsiltä, johon Hayes siirtyi viime kaudella NHL Trade Deadlinen aikaan New York Rangersista, ja nyt Flyers siis pääsi yhteisymmärrykseen jatkosta uuden hankintansa kanssa.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Hayesin uuden sopimuksen arvo on vuositasolla 7,14 miljoonaa dollaria. Asiasta kertoi ensimmäisenä TSN:n toimittaja Bob McKenzie.

27-vuotias yhdysvaltalaissentteri pelasi päättyneellä kaudella Rangersin ja Jetsin paidoissa 71 runkosarjaottelua, tehden niissä ennätyspisteensä 19+36=55, ja pudotuspeleissä hän teki kuuteen otteluun pisteet 2+1. Kaiken kaikkiaan Hayesilla on vyöllään 381 NHL:n runkosarjaottelua tehopistein 92+137=229 ja 40 pudotuspeliottelua, joissa hän on merkkauttanut tehot 4+9=13.

Flyers halusi ennen kaikkea vahvistaa sentteriosastoaan ja samalla antaa Nolan Patrickille, huippulupaukselleen, jonka viime kausi oli vaikea, aikaa kehittyä kolmossentterin roolissa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
VIDEO: Erik Haula loisti baseball-kentällä – polvivammasta ei tietoakaan!

Jaa