Gary Bettman varoitteli NHL-kauden 2020-21 alun mahdollisesti siirtyvän entisestään.

Gary Bettman varoitteli – Stanley Cup -finaalit viimeiset pelit tänä vuonna?!

NHL:n komissaari Gary Bettman varoitteli, että meneillään olevat Stanley Cup -finaalit saattavat olla maailman kovimman kiekkoliigan viimeiset pelit tänä vuonna.

NHL-kauden 2019-2020 Stanley Cup -finaalit käynnistyivät lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun Dallas Stars kaatoi ensimmäisessä finaaliottelussa Tampa Bay Lightningin lukemin 4-1.

Riippumatta siitä, miten pitkä finaalisarjasta tulee, kausi tulee joka tapauksessa päättymään syyskuun aikana (Suomessa lokakuun 1. päivän puolella).

Vaan, milloin sitten kausi 2020-21 mahdollisesti käynnistyy?

Ilmassa on ollut paljon spekulaatiota mahdollisesta alkamisajankohdasta ja kaikki on edelleen auki, vaikka tällä hetkellä viralliseksi alkamisajankohdaksi on suunniteltu 1. joulukuuta, mutta nyt NHL:n komissaarina toimiva Gary Bettman varoittelee ensi kauden alun voivan siirtyä jopa kalenterivuoden 2021 puolelle.

– En olisi yllättynyt, mikäli joulukuun 1. päivälle suunniteltu uuden kauden alku siirtyisi joulukuun lopulle tai tammikuulle. Mitään lopullisia suunnitelmia tai päätöksiä ei ole vielä tehty, Bettman kertoi lehdistötilaisuudessa.

Myös NHL:n varakomissaarina toimiva Bill Daly on myöntänyt, ettei uuden kauden käynnistyminen joulukuun alussa näytä kovinkaan todennäköisyydeltä ja hänen mukaansa se näyttää päivä päivältä yhä epätodennäköisemmältä. Tästä huolimatta NHL:n aikeissa on pelata täysi 82 ottelun runkosarja.

Bettman ei normaalisti juurikaan spekuloi asioilla, joten kaikki edellä mainittu vaikuttaa erittäin todennäköiseltä. Lisäksi rivien välistä oli luettavissa, että kausi tulee käynnistymään ilman faneja ja pikkuhiljaa katsomoihin päästettäisiin pieni määrä faneja.

Samalla Bettman vahvisti, että Seattle Kraken tulee liittymään NHL:ään alkuperäisen suunnitelman mukaan eli kaudella 2020-21.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa