Venäläistoimittaja Igor Eronkon mukaan Ilya Kovalchukin sopimus puretaan Los Angelesin kanssa aivan lähiaikoina.

Toimittaja paljasti: Ilya Kovalchukin sopimus puretaan – pöydällä jättimäinen KHL-tarjous!

Venäläistoimittaja Igor Eronkon mukaan Ilya Kovalchukin sopimus Los Angeles Kingsin kanssa puretaan aivan lähiaikoina, mutta jatkuuko ura NHL:ssä?

Ilya Kovalchuk nähtiin edellisen kerran Los Angeles Kingsin kokoonpanossa yli kuukausi sitten – tarkalleen ottaen 9. marraskuuta pelatussa ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.

Muutamaa päivää myöhemmin Sportsnetin toimittajana työskentelevä Elliotte Friedman kertoi Kingsin ilmoittaneen kokeneelle venäläiselle, ettei tätä tulla näkemään pitkään aikaan joukkueen pelaavassa kokoonpanossa.

Nyt toimittaja Igor Eronko kertoo, että tilanteeseen on tulossa lopullinen ratkaisu: Kovalchukin sopimus tullaan purkamaan aivan lähiaikoina.

Kings on yrittänyt kaupata venäläislaiturin, mutta tämän 6,25 miljoonan dollarin vuosipalkka ja vielä ensi kauden kattava sopimus, on pitänyt kiinnostuneet seurat loitolla.

Zulabet vedonlyöntibonus
Klikkaa kuvaa ^^

Näin ollen ainoaksi vaihtoehdoksi on muodostumassa sopimuksen purkaminen.

Eronkon mukaan Kovalchuk on vastaanottanut KHL-seura Avangard Omskilta jättimäisen sopimustarjouksen, mutta tässä kohtaa Kovalchukin tähtäimenä on edelleen NHL:ssä jatkaminen. Sen toteutuminen on myös erittäin todennäköistä, sillä 36-vuotias laituri kiinnostaa edelleen NHL-seuroja ja sopimuksen purkamisen jälkeen korkea vuosipalkka ei enää toimisi esteenä kiinnostuneille seuroille.

Kovalchukin on myös helppo nähdä suostuvan selkeästi alhaisempaan palkkaan, sillä hän on kertonut palanneensa NHL:ään ennen kaikkea Stanley Cupin voittaakseen: Kovalchuk haluaa niin sanottuun kolmen kullan klubiin eli pelaajien joukkoon, jotka ovat voittaneet sekä Stanley Cupin, olympiakultaa ja maailmanmestaruuden.

Venäläispelaajista kolmen kullan klubiin kuuluvat Vyacheslav Fetisov, Igor Larionov, Alexander Mogilny, Vladimir Malakhov sekä Pavel Datsyuk.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Nappaa itsellesi liVARpoolin paita ja jopa 400€ pelirahaa!

Jaa