Kaapo Kakko on NHL:n puhutuimmista pelaajista ja silti hän majoittuu ainakin toistaiseksi lapsiperheen talon yläkerrassa.

Kaapo Kakko on NHL:n puhutuimmista pelaajista – asuu silti lapsiperheen yläkerrassa

Kaapo Kakko on NHL:än puhutuimmista pelaajista ja silti hän majoittuu ainakin toistaiseksi lapsiperheen talon yläkerrassa.

Helmikuussa vasta täysi-ikäisyyden saavuttanut Kaapo Kakon elämä on muuttunut vuoden sisään melkoisesti. Turun Gatorade Center on muuttunut Madison Square Gardeniksi, mutta asumisessa on aika samanlaiset olosuhteet kuin Suomessakin.

Kaapo Kakko asuu tällä hetkellä New Yorkin pohjoispuolella, White Plainsissa. Talo on lähellä Rangersin harjoitushallia. Perhe asuu talon alakerrassa ja kiekkotaiturin käytössä on yläkerta.

–  Vähän odotin, että olisin saanut oman kämpän. Olisi omaa rauhaa ja saisi vähän itse päättää mitä tekee. Asun perheessä, jossa on kolme lasta. Toisaalta siinä on puolensa, Kakko sanoi YLE:lle.

Kakko huomaa myös hyviä puolia ja jatkon suhteen tällaisestä on hyötyä.

– Voin puhua koko ajan englantia. Saan syödä kunnolla, eikä tarvitse itse kokkailla tai syödä ulkona koko ajan. Todennäköisesti tämä ei ole lopullinen vaan väliaikainen ja ihan mukava ratkaisu. Tästä on hyvä jatkaa omillaan.

New York Rangers on pitänyt hyvää huolta Kakosta. Muunmuassa sosiaaliturvatunnuksen hankkimisessa on ollut auttavia käsiä ja myös ajokortin ja auton hankkimisessa seura auttaa mielellään.

–  Seura hoiti sen. Iso kiitos siitä ja paljosta muustakin heille. Itse en olisi tiennyt yhtään mitä tehdä, Kakko nauroi.

Lähde: YLE

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa