Kasperi Kapanen suoraan Sidney Crosbyn vierelle Pittsburgh Penguinsissa: se on seuran GM:n suunnitelma.

Kasperi Kapanen suoraan Sidney Crosbyn vierelle – “Uskomme istuvan mainiosti”

Kasperi Kapanen on hyppäämässä Pittsburgh Penguinsissa suoraan supertähti Sidney Crosbyn vierelle, paljastaa seuran GM Jim Rutherford.

Vaikka Kasperi Kapanen pääsi pelaamaan myös Toronto Maple Leafsissa Auston Matthewsin ja John Tavaresin kaltaisten pelimiesten rinnalla, nähtiin hänet kanadalaisseurassa pääasiassa kolmosketjun laiturina.

Kauden päätteeksi Kapanen kaupattiin Pittsburgh Penguinsiin, joka itse asiassa varasi hänet aikanaan NHL:ään, ja nyt suomalaislaituri on saamassa mahdollisuuden, josta haaveilee varmasti jokainen maailman kovimmassa kiekkoliigassa pelaava laitahyökkääjä: Kapanen ollaan istuttamassa Sidney Crosbyn rinnalle.

Kentällisessä kolmantena lenkkinä tulee toimimaan viime kaudella loukkaantuneena ison osan kaudesta ollut Jake Guentzel.

– Me todella toivomme, että saamme Sidin kentän kemiat toimimaan. Hänen yhteispelinsä on toiminut loistavasti Guentzelin kanssa jo jonkin aikaa ja se tulee jatkumaan, mutta sen toimivan oikean laiturin löytäminen – me toivomme, että Kapanen on se kaveri, joka pystyy siihen, Penguinsin GM Jim Rutherford toteaa SiriusXM NHL Network Radiolle.

– Kun otetaan huomioon Kapasen nopeus ja hänen kykynsä “jäljittää” kiekkoa, Sid tulee löytämään hänet avojäällä, joten uskomme hänen istuvan siihen mainiosti. Mutta katsotaan.

Kapanen tulee pelaamaan lähes satavarmasti Penguinsin kahdessa kärkiketjussa: jos siis oikein “huonosti” käy, tulee Kapanen pelaamaan Evgeni Malkinin rinnalla kakkosketjussa.

– Jo pelkästään se, että he ajattelevat minun olevan jommassakummassa näistä spoteista on suuri kunnia minulle, sillä pääsen pelaamaan maailman parhaisiin kuuluvien pelaajien rinnalla, Kapanen totesi aiemmin.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa