Kevin Labanc kertoi, miksi suostui tekemään alihintaisen jatkosopimuksen NHL-seura San Jose Sharksin kanssa ensi kaudelle.

Kevin Labanc kertoi, miksi suostui tekemään alihintaisen jatkosopimuksen – “Seuralla on paljon enemmän tilaa palkkakatossa”

Kevin Labanc kertoi, miksi suostui tekemään alihintaisen jatkosopimuksen NHL-seura San Jose Sharksin kanssa ensi kaudelle.

San Jose Sharksin hyökkääjä Kevin Labanc solmi seuran kanssa heinäkuussa yksivuotisen jatkosopimuksen. Kaudesta yhdysvaltalainen saa vain miljoona dollaria, joka on tuon tasoiselle pelaajalle todella alihintainen sopimus.

Labanc takoi viime kaudella 82 runkosarjaotteluun tehot 17+39=56, jotka ovat paremmat, kun esimerkiksi Patrik Laineen, joka iski viime kaudella kuusi tehopistettä vähemmän.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

23-vuotias hyökkääjä paljasti vihdoin, miksi hän tarttui noin alihintaiseen sopimukseen.

– Nyt seuralla on paljon enemmän tilaa palkkakatossa yhden tai kahden pelaajan hankkimiseen. Uskon sen auttavan meitä voittamaan Stanley Cupin, ja sitä me haluamme. Edessä on pitkä kausi, ja me tarvitsemme mahdollisimman hyviä pelaajia, Labanc paljasti NHL.com-sivustolla.

– Uskon, että tein ison palveluksen Sharksin organisaatiolle, Labanc jatkoi.

Labanc sanoi myös, että halusi sopimuksensa nopeasti pois alta, jotta sopimusneuvottelut eivät tuo hänelle ylimääräistä päänvaivaa.

– En halunnut odottaa. Halusin tehdä sopimuksen ja alkaa valmistautua kauteen ilman ylimääräistä painolastia.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa