Kiinnostus Puljujärveä kohtaan laimeaa - edessä paluu Oulun Kärppiin?

Kiinnostus Puljujärveä kohtaan laimeaa – “Tyytyminen 200 000 dollariin Suomessa”

Kiinnostus Puljujärveä kohtaan laimeaa? Edmonton Journal haastatteli asiantuntijoita, scoutteja ja seurojen johtohenkilöitä suomalaisen tilanteen osalta.

Jesse Puljujärven nimi on pyörinyt läpi kesän koko jääkiekkomaailman huulilla. Nuori suomalainen on tehnyt melkoisen selväksi, ettei halua jatkaa uraansa Edmonton Oilersissa ja jättänyt siirtopyynnön albertalaisseuran GM:lle, Ken Hollandille.

Holland on viime päivinä keskustellut, Edmonton Journalin toimittajana työskentelevän Kurt Leavinsin mukaan, aktiivisesti eri NHL-seurojen kanssa Puljujärven ympärille rakennettavasta vaihtokaupasta, mutta edelleenkään ei ole tärpännyt.

Leavins kertookin haastatelleensa useita NHL-asiantuntijoita, seurojen kykyjenetsijöitä ja myös seurojen johtohenkilöitä Puljujärven tilanteesta ja näiden keskusteluiden perusteella on käynyt melko selväksi, ettei ottajia juurikaan ole.

Haluatko suosikkijoukkueesi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

– Kysyin muutamilta NHL-asiantuntijoilta, kykyjenetsijöiltä ja jopa johtotason henkilöiltä asiasta ja heidän mukaan (muiden NHL-seurojen) kiinnostus oli parhaimmillaankin hyvin laimeaa.

– Pidän paljon todennäköisempänä, että Puljujärven on tyytyminen 200 000 dollarin palkkaan ja pelaamiseen Suomessa tulevan kauden osalta; sen jälkeen nähdään, mikä on tilanne.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa