NHL:n konferenssipuhelu meni kuittailuksi, kun äänessä oli nelikko Claude Giroux, Sidney Crosby, Jordan Staal & Marc Staal.

Konferenssipuhelu meni kuittailuksi – äänessä Giroux, Crosby ja Staalin veljekset!

NHL:n järjestämä konferenssipuhelu meni huvittavaksi kuittailuksi, kun ääneen päästettiin Claude Giroux, Sidney Crosby, Jordan Staal ja Marc Staal.

Aivan kuten fanit, myös pelaajat odottavat tällä hetkellä tietoa NHL-kauden 2019-2020 kohtalosta.

Koronaviruspandemian vuoksi kukaan ei osaa sanoa, tullaanko kautta pelaamaan loppuun, mutta pelien jatkuminen on sekä pelaajien että NHL:n johtoportaan ehdoton tavoite.

NHL.com päätti järjestää konferenssipuhelun, jossa neljä pelaajaa – Philadelphia Flyersin Claude Giroux, Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby, Carolina Hurricanesin Jordan Staal ja New York Rangersin Marc Staal – päästettiin ääneen.

Nelikko keskusteli muun muassa siitä, mitä he ovat tehneet pysyäkseen kunnossa ja myös eri skenaarioista kauden jatkumisen suhteen. Samalla pelaajat heittivät myös huulta, kuittaillen toisilleen. Kaikki lähti käyntiin, kun Marc Staalilta kysyttiin, mitä hän kaipaa kaikkein vähiten keskustelukavereinaan olleen kolmikon osalta.

Näin keskustelu eteni:

M. Staal: Sid huitoo minua aina jalkojeni takaosiin, joten en kaipaa sitä. Claude soittaa jäällä suutaan, eikä ole ollenkaan hiljaa, joten en kaipaa sitä. Ja sitten Jordan… En kaipaa sitä, kun joudun työntämään – tai ainakin yritän työntää – hänen 105 kiloaan (paino) kulmaväännöissä. Se on kaikkein ärsyttävintä.

Giroux: Nyt on minun vuoroni: en kaipaa sitä, että Marcin maila on aina tielläni – ihan oikeasti, etkö vain voisi laittaa seuraavalla kerralla sen pois tieltäni. Jordan ja Sid… He huijaavat niin paljon aloituksissa, joten en todellakaan kaipaa sitä.

Crosby: Tuo on hauskaa, koska olin sanomassa tismalleen samaa.

Giroux: Tiesin, että aiot sanoa niin. Siksi minä sanoin sen.

Crosby: Claude huijaa aloitusympyrässä. Selkäni saa huilia, kun en joudu ottamaan vastaan Marcin poikittaisia mailoja maalinedustalla. Ja sitten se vääntäminen koko ajan Jordania ja hänen isoa vartaloaan vastaan. Hän on koko ajan joka paikassa.

J. Staal: Velipoikani kohdalla hänen pitkä mailansa on koko ajan tiellä.

M. Staal: Ei se nyt niin pitkä ole.

J. Staal: On se riittävän pitkä. Ja mitä tulee G:hen, jos hän lopettaisi jatkuvan puhumisen aloitusympyrässä, hän varmaan voittaisi vieläkin enemmän aloituksia. Ja Sid, se sinun hullu määrä leikkauksia, joita teet kulmissa… Se on yksinkertaisesti liikaa ja saa välillä pääni pyörälle. Näitä juttuja minä en kaipaa.

Pääset kuuntelemaan tämän reippaan puoli tuntia kestäneen keskustelun kokonaisuudessaan tämän linkin kautta.

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa