Calgary Flamesin sometiimiltä melkoinen moka: kuva, jolla hehkutettiin tulevaa peliä, oli melkoisen kaksimielinen, eikä Los Angeles Kings jättänyt kuittauspaikkaa käyttämättä.

KUVA: Calgary Flamesin sometiimiltä moka – näyttää valtavalta seisokilta!

Calgary Flamesin sometiimiltä kunnon moka: hehkutti kotipeliään hieman “erikoisella” kuvalla, eikä LA Kings jättänyt kuittauspaikkaa hyödyntämättä.

Viime kaudella NHL:n Läntisen konferenssin runkosarjan osalta nimiinsä vienyt, mutta pudotuspeleissä jo 1. kierroksella laulukuoroon lähtenyt, Calgary Flames on aloittanut kautensa voitolla ja tappiolla.

Flamesin NHL-kauden 2019-2020 ensimmäinen ottelu päättyi 3-5-tappioon Colorado Avalanchen vieraana, mutta kauden ensimmäisessä kotipelissään Flames otti vakuuttavan 3-0-voiton Vancouver Canucksista.

Kanadalaisseuran seuraava ottelu on vuorossa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa, kun Los Angeles Kings saapuu vierailulle, Scotiabank Saddledomeen.

Henkinen sodankäynti alkoi kuitenkin jo ennen Flamesin pelaamaa Canucks-ottelua, kun albertalaisseuran sometiimi hehkutti tulevaa ottelua Instagram-tilillään. Postauksessa luki “Nähdään pian, punainen meri”, viitaten postauksen yhteyteen laitetussa kuvassa näkyvään Flamesin fanijoukkoon, mutta homma ei mennyt aivan putkeen.

Kuvassa oleva Matthew Tkachuk näyttää nimittäin siltä kuin hänellä olisi valtaisa seisokki ja tilapäivityksessä olevan punaisen värin koomisuuden pystynee jokainen päättelemään itse.

Los Angeles Kings ei malttanut olla vastaamatta postaukseen, vaan kuitti tuli välittömästi ja se on mitä ilmeisimmin löytänyt tiensä maaliin saakka, sillä kyseistä kuvaa ei enää löydy Flamesin Instagram-tililtä.

Tästä on siis kyse:

Kingsin kausi käynnistyi 5-6-vierastappiolla Edmonton Oilersille, joten kalifornialaisseuralla on eittämättä “veren” maku suussa, kun joukkue hyppää kaukaloon toisen albertalaisseuran kanssa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa