Mielettömän upea NHL-piirros: Ryan O'Reilly luennoi 30:en muun NHL-seuran pelaajalle, miten Stanley Cup voitetaan.

KUVA: Mielettömän upea NHL-piirros! Mukana Kakko, Barkov ja Aho

Mielettömän upea NHL-piirros! St. Louis Bluesin Ryan O’Reilly kertoo, Stanley Cup -pokaali käsissään, muiden 30:en NHL-seuran pelaajille, mitä voittaminen vaatii.

NHL-kausi 2019-2020 käynnistyi viime yönä. Hallitsevana mestarina kauteen lähti St. Louis Blues, joka yllätti kaikki viime vuoden sensaatiomaisella Stanley Cup -voitollaan; vielä vuodenvaihteessa joukkue oli koko NHL:n sarjataulukon viimeisellä sijalla.

Kenties se kaikkein kirkkain tähti nuottipaitojen osalta oli hyökkääjä Ryan O’Reilly, joka siirtyi seuraan vuosi sitten kesällä.

O’Reilly valittiin NHL:n pudotuspelien MVP:ksi, hän jakoi pudotuspelien pistepörssin voiton ja kauden päätteeksi hänet nimettiin NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi.

Niinpä NBC Sportsin Asur Illustrationsilta tilaaman upean piirroksen päätähtenä häärii täysin oikeutetusti O’Reilly, joka mitä ilmeisimmin opettaa kaikkien muiden 30:en NHL-seuran edustajalle, miten Stanley Cup voitetaan ja mitä se vaatii.

Yleisön puolella on yhteensä kolme suomalaispelaajaa edustamassa omia seurojaan: eturivistä löytyvät Carolina Hurricanesin Sebastian Aho ja Florida Panthersin Aleksander Barkov sekä “I love NY” -paitaan sonnustautunut New York Rangersin Kaapo Kakko, joka istuu toisessa rivissä.

O’Reilly ei ole suinkaan kuvan ainoa Stanley Cup -voittaja, vaan mukana ovat kolminkertaiset Stanley Cup -voittajat Sidney Crosby, Jonathan Toews ja Marc-Andre Fleury, kahdesti mestaruutta juhlineet Phil Kessel ja Drew Doughty sekä kertaalleen jääkiekkomaailman himoituimman pystin käsivarsilleen nostaneet Alexander Ovechkin, Tyler Seguin, Ryan Getzlaf ja Brad Marchand.

Edellä mainittua nimilistaa katsellessa joku voi pitää jokseenkin koomisena, että opettajana toimii O’Reilly, kun yleisön puolella on useita moninkertaisia mestareita. Toisaalta Blues-tähti on heistä se viimeisin mestari, joten sinällään asema on perusteltu.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa