Carolina Hurricanesin Petr Mrazekista piirretty kuva jäässä, joka on kuin rikospaikkakuva; tämä liittyy Joe Thorntonin nyrkiniskuun.

KUVA: Huikeaa huumoria! Petr Mrazekista piirretty kuva jäässä – kuin rikospaikkakuva!

Huikeaa huumoria! Carolina Hurricanesin harjoituksissa Petr Mrazekista oli piirretty kuva jäässä, liittyen Joe Thornton -tilanteeseen.

Torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa Carolina Hurricanesin ja San Jose Sharksin välisessä ottelussa nähtiin yllättävä tilanne, kun 40-vuotias Joe Thornton poltti käpynsä Hurricanes-vahti Petr Mrazekiin totaalisesti.

Hän kävi näpäyttämässä selkeästi myöhässä Mrazekia näpeille, kun tämä oli jo tovi sitten sulkenut kiekon alleen. Tästä suivaantuneena Mrazek yritti huitaista Thorntonia viikateiskulla jalkaoihin, ja vaikka hän epäonnistui yrityksessään, sai se Thorntonin kuumentumaan täysin.

Kun Mrazek lähti luistelemaan Thorntonia kohti, päätti tämä täysin yllättäen täräyttää nyrkkinsä Mrazekiin. Vaikka isku ei ollut kova, ja Mrazekilla oli tilanteessa mukana melkoista näyttelijän vikaa, hidastuskuvista kävi ilmi, että Thorntonin lyönti osui ikävästi tshekkivahtia leuan/kurkun alueelle.

Tilanteesta tuomittiin Thorntonille kaksi kaksiminuuttista, joista toinen tuli huitomisesta ja toinen väkivaltaisuudesta – Mrazek puolestaan selvisi yhdellä huitomiskaksiminuuttisella.

Carolina Hurricanesin perjantaisissa harjoituksissa tilanteesta vedettiin kertakaikkisen loistavaa huumoria.

Jäänpintaan oli piirretty kuva Mrazekin kaatumiskohdasta, johon hän siis veti melkoisen kuolevan joutsenen. Tuo kuva oli kuin poliisisarjoista tuttu rikospaikkakuva, jossa ruumis on kuljetettu paikalta pois ja maahan/lattiaan on piirretty menehtyneen ihmisen hahmo.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Lunasta 500% bonus: Kympin talletuksella jopa 60€ pelirahaa!

Jaa