Pikkufanit yhdistivät MacKinnonin ja Crosbyn paidat, kun he eivät tienneet kumpaako novascotialaista kannustaa Colorado Avalanchen ja Pittsburgh Penguinsin välisessä ottelussa.

KUVA: Eivät osanneet päättää – pikkufanit yhdistivät MacKinnonin ja Crosbyn paidat!

Pikkufanit yhdistivät MacKinnonin ja Crosbyn paidat, kun he eivät tienneet, kumpaako kannattaa viime yön Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche -ottelussa.

Pittsburgh Penguinsia edustava Sidney Crosby ja Colorado Avalanchessa kiekkoileva Nathan MacKinnon ovat keskenään erittäin hyviä ystäviä, vaikka kaksikolla on ikäeroa peräti kahdeksan vuotta.

Kaksikkoa treenaa kesäisin yhdessä ja sitä kautta ystävyys on myös rakentanut. Kaikkein tärkein seikka on kuitenkin se, että he molemmat ovat kotoisin samalta alueelta, Nova Scotiasta.

Viime yönä kaksikko otti mittaa toisistaan kaukalossa, kun Avalanche matkasi Penguinsin vieraaksi.

Tällä kertaa Crosby veti tuplaten pidemmän korren, sillä Penguins voitti ottelun jatkoajalla ja kanadalaiskippari teki tehot 1+1, MacKinnonin jäädessä yhteen maaliin.

Novascotialaiskaksikon kohtaaminen tuotti kahdelle paikan päälle otteluun saapuneelle pikkufanille melkoisen määrän päänvaivaa. He toki pääsivät näkemään molemmat idolinsa yhtäaikaisesti jäällä, mutta sisarukset eivät kyenneet päättämään, kannattavatko he MacKinnonia vai Crosbya.

“Kyllä hätä keinot keksii”, kuuluu suomalainen vanha sanonta, ja se pätee tähän kekseliääseen sisaruskaksikkoon täydellisesti.

Kun he eivät osanneet tehdä valintaa, oli vain yksi vaihtoehto: pelipaidat leikataan keskeltä kahtia ja niistä tehdään molemmille omat erikoispaidat, joista puolet koostuu MacKinnonin Avalanche-paidasta ja puolet Crosbyn Penguins-paidasta.

Tarina Pittsburghin suunnalta kertoo sisarusparin kantaneen ottelussa mukanaan kylttiä, jossa luki: “Olemme Nova Scotiasta ja emme osaa päättää, kumpaako kannustaa!”

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa