Robin Lehner voitti Masterton Trophyn, mutta asiassa oli yksi mutta: pokaaliin painettiin paikallisvastustaja New York Rangersin nimi.

KUVA: Kunnon aivopieru! Robin Lehner voitti Masterton Trophyn – pystissä väärän seuran nimi

Robin Lehner voitti Masterton Trophyn: palkinto ojennetaan vuosittain pelaajalle, joka on osoittanut sisukkuutta, urheiluhenkeä ja omistautumista jääkiekolle.

Viime kauden New York Islandersissa pelannut ja siellä erinomaisia otteita esittänyt Robin Lehner palkittiin viime kauden päätteeksi Bill Masterton Memorial Trophylla.

Ruotsalaisvahti kärsii mielenterveysongelmista ja niistä huolimatta hän on kykenee pelaamaan jääkiekon absoluuttisella huipputasolla: hän oli viime kaudella kolmen parhaan maalivahdin joukossa eli hän oli toisin sanoen yksi kolmesta Vezina-finalisteista.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

Lehnerin voittaman Bill Masterton Memorial Trophyn kohdalla kävi kuitenkin melkoisen katastrofaalinen virhe: kuten todettua, hän pelasi viime kauden New York Islandersissa, mutta hänen saamassaan palkinnossa lukee paikallistavastustaja New York Rangersin nimi.

28-vuotias ruotsalaisvahti, joka siirtyi tänä kesänä vapaiden pelaajamarkkinoiden kautta Chicago Blackhawksiin, twiittasi pokaalistaan kuvan Twitter-tililleen, ja Rangers puolestaan onnitteli Lehneriä humoristisesti:

Lehner piti palkinnon saadessaan erittäin koskettavan puheen, avautuen avoimesti ongelmistaan, ja ansaitsi viimeistään sen myötä koko jääkiekkomaailman kunnioituksen; siksi, kuten myös niin monesta muusta syystä, on varsin noloa, että hänen kohdalla pääsi tapahtumaan tällainen virhe.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa