Upper Deck julkaisi Zamboni-kuljettaja David Ayresista, joka joutui kesken kaiken pelaamaan NHL-ottelua, oman keräilykorttinsa.

KUVA: Upper Deck julkaisi Zamboni-kuski David Ayresista keräilykortin!

Upper Deck julkaisi Toronto Maple Leafsin nurin torjuneesta Zamboni-kuski David Ayresista oman keräilykortin; rumba 42-vuotiaan ympärillä jatkuu.

Kun David Ayres pelasi noin puolentoista NHL-ottelun verran Carolina Hurricanesin maalilla, joukkueen molempien pelaavien maalivahtien loukkaannuttua, sanottiin hänen saaneen oman 15-minuuttisensa julkisuudessa.

Todellisuudessa Ayresista on tullut ihan pesunkestävä julkkis – niin hurjaa on rumba hänen ympärillään ollut.

Ayresia on viety Pohjois-Amerikassa vieraaksi mantereen suurimpiin Talk Show -ohjelmiin ja hänen nimensä on pyörinyt kohta viikon päivät tasaisen tiuhaan tahtiin uutisotsikoissa, oli sitten kyse televisiosta, radiosta, lehdistä tai verkkojulkaisuista.

Eikä tuo rumba näytä ihan heti hellittävän.

Perinteinen jääkiekon keräilykorttien valmistaja Upper Deck on nimittäin julkaissut Ayresista oman keräilykorttinsa.

– Kun me todistimme tapahtunutta, olimme ällikällä lyötyjä siitä, miten erityislaatuisesta jutusta tässä oli kyse, Upper Deckiltä perusteltiin ratkaisua tehdä Ayresille oma kortti, yrityksen asiakaspalvelupäällikkö Chris Carlin kertoo CTV Newsin haastattelussa.

Upper Deckin asiakaspalveluun oli tullut ennätyksellinen määrä yhteydenottoja, joissa yritystä vaadittiin valmistamaan Ayresille oma korttinsa.

– Emme ole kokeneet ikinä mitään vastaavaa ja tiesimme sen olleen erityislaatuinen tapahtuma, joten meidän oli vastattava asiakkaidemme pyyntöön. Kysyntä 42-vuotiasta tulokasta kohtaan on valtaisaa.

Kortin luominen ei ollut kuitenkaan aivan niin yksinkertaista kuin voisi kuvitella. Normaalisti yrityksellä on lupa valmistaa keräilykortteja pelaajista, mutta koska Ayres ei kuulu NHL:n pelaajayhdistyksen alaisuuteen, tarvitsi Upper Deck Ayresilta itseltään erikseen luvan kortin tekemiseen.

– Olimme yllättyneitä, että onnistuimme tässä kaikessa kolmessa päivässä. Aikataulu meidän Game Dated Moments -korttien osalta on todella tiukka. Kuvaoikeuksien saaminen ei itsessään ole niin kovinkaan haastavaa, mutta kaiken tämän toteuttaminen kolmessa päivässä oli ennennäkemätöntä.

Upper Deckin osalta David Ayresin keräilykortit eivät jää tähän, sillä yritys julkaisee hänestä toukokuussa Young Guns -tulokaskortin, jonka nimi on tässä kohtaa melkoisen koominen, kun kyse on keski-ikäisestä tulokkaasta.

– Me mietimme, että ehkä sitä pitäisi kutsua “Old Guns” -nimellä hänen ikänsä vuoksi, koska normaalisti nämä pelaajat ovat 18-20-vuotiaita, Carlin vitsaili.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa